Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru přehled
Kniha obsahuje 2 romány: Stopařův průvodce po Galaxii a Restaurant na konci vesmíru.
Originální název: The Hitchhiker's Guide to the Galaxy / The Restaurant at the End of the Universe, 1980
Co říkají o knize uživatelé?
Toto dílo je považováno za kultovní klasiku v oblasti sci-fi. Čtenáři oceňují jeho originální humor a absurdní situace. Mnozí se k němu vracejí, protože nabízí nové pohledy při každém čtení. Někteří však vyjadřují rozpačité pocity a neshodují se v názorech na jeho vtipnost. Kniha je často doporučována jako povinná četba pro milovníky žánru. Více v komentářích.
Komu by se kniha Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru mohla líbit?
- Fanoušci sci-fi a humoru
- Čtenáři hledající originální příběhy
- Milovníci absurdního humoru
- Ti, kteří ocení klasická díla
- Čtenáři toužící po nových zážitcích
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 30 komentářůSouvisející novinky - Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru (0)
Kniha Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 514x |
| ve Čtenářské výzvě | 26x |
| v Doporučených | 45x |
| v Mé knihovně | 140x |
| v Chystám se číst | 60x |
| v Chci si koupit | 19x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Douglas Adams také napsal(a)
| 2003 | Holistická detektivní kancelář Dirka Gentlyho |
| 2002 | Život, vesmír a vůbec |
| 2002 | Převážně neškodná |
| 2002 | Sbohem, a díky za ryby |
| 1991 | Stopařův průvodce po Galaxii / Restaurant na konci vesmíru |

84 %
74 %
Čtu znovu po letech a dost si užívám jednotlivé vtípky. Občas mi přijde, že je jich trochu moc, že se trochu ztrácí děj, ale baví mě to. Jo a abych nezapoměl, začal jsem to znovu číst, protože jsem se dozvěděl, že někdo napsal šestý díl!