Stíny noci přehled

Irena Šenová

Mají své zákony. Svá pravidla, i svou víru. Ačkoliv je nejstarší z rodu lykanů. První z rodu upírů. Král tohoto pokolení. Tak ani on si nemůže dovolit porušit starý zákon. Před čtyřmi sty lety se zamiloval. Stačila jedna jediná kapička její krve, a tehdy pochopil, že je navždy ztracen. Jenže tenkrát se jí vzdal. Tehdy pro něj zákon a pravidla znamenaly víc. Co se stane, až ji potká podruhé?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny noci. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Orange8knihomol
14.02.2025

Autorka napsala zajímavý fantasy romanticko-erotický příběh s upírskou/vlkodlačí tematikou, odehrávající se hluboko v lesích.
Knížka se díky nízkému počtu stránek a krátkým kapitolám četla velmi rychle a poměrně dobře (až na nějaké pasáže s podivnou výstavbou textu a několik překlepů). Námět byl celkem originální, postavy však málo vykreslené. Zpočátku jsem se musela vyrovnat s detailnějšími popisy milostných scén, které jsem zde neočekávala. I tak ale hodnotím plným počtem hvězdiček. Myslím, že příběh má potenciál.

všech 6 komentářů

Související novinky - Stíny noci (1)

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022

Kniha Stíny noci v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně40x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Irena Šenová také napsal(a)

2022  50%Stíny noci
2023  60%Srdce z kamene