Stíny nad Krušnými horami II: Soubor krátkých povídek / Schatten über dem Erzgebirge II: Krimi-Kurzgeschichten přehled

Wolfram Liebing, U. L. Brich, Lothar Becker, Ralf Alex Fichtner, Thomas Häntsch, Katja Martens, Lothar Hoffmann, Zdeněk Adler, Milan Taner, Renata Šindelářová, Luděk Kubát, Antonín Mazáč, Milan Hloušek ...zobrazit všechny

V této knize, která volně navazuje na úspěšné vydání knihy Stíny nad Krušnými horami, mají čtenáři možnost začíst se do čtrnácti příběhů z českého a německého Krušnohoří od známých i méně známých českých i německých autorů. Současnost se prolíná s minulostí, pověsti s dramatickými příběhy, v nichž nechybí napětí, ale důležitou roli hraje také atmosféra tohoto jedinečného kraje. Věříme, že vás tato kniha, která vychází dvojjazyčně a s originálními ilustracemi Ralfa Alexe Fichtnera, nezklame a bude vám motivací k návštěvě zmiňovaných míst. Souběžný německý text.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny nad Krušnými horami II: Soubor krátkých povídek / Schatten über dem Erzgebirge II: Krimi-Kurzgeschichten. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

sakro
01.06.2023

Před pár dny jsem hodnotil první díl této povídkové knihy a v podstatě bych byl nucen opsat to hodnocení beze změny. Nenáročné a příjemné čtení, které si nemůžete nechat ujít, pokud jsou Krušné hory alespoň trochu blízké vašemu srdci.

všech 2 komentářů

Související novinky - Stíny nad Krušnými horami II: Soubor krátkých povídek / Schatten über dem Erzgebirge II: Krimi-Kurzgeschichten (0)

Kniha Stíny nad Krušnými horami II: Soubor krátkých povídek / Schatten über dem Erzgebirge II: Krimi-Kurzgeschichten v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně2x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi