Spolubydlící přehled
Nejlepší kamarádky Megan a Chloe konečně našly perfektní dům. A zdá se, že Samantha bude perfektní spolubydlící. Po chvíli však začne být její chování zvláštní. Proč je tak uzavřená? Kde jsou všichni její přátelé a rodina? A proč se tak zoufale snaží být nablízku Chloe? Když se v domě začnou dít podivné věci, Chloe a Megan jsou čím dál vyděšenější. Brzy si uvědomí, že to, že si do domu – a do svých životů – pozvaly cizinku, byl nejspíš ten nejhorší nápad v jejich životě.... celý text
Originální název: The Housemate, 2019
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři hodnotí knihu jako napínavý psychothriller s překvapivým závěrem. Mnozí byli ohromeni tím, jak se příběh vyvíjel. Někteří čtenáři však kritizovali určité nedostatky v logice a chybné oslovení postavy. Přesto většina souhlasí, že kniha je čtivá a dokáže zaujmout od začátku do konce. Mnoho lidí se těší na další díla autorky. Více v komentářích.
Komu by se kniha Spolubydlící mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři hledající napínavé příběhy
- Milovníci ženských postav a jejich dynamiky
- Ti, kdo ocení překvapivé zvraty
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spolubydlící. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 112 komentářůSouvisející novinky - Spolubydlící (0)
Kniha Spolubydlící v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v dalších seznamech | 3x |

88 %
78 %
Spolubydlící
Většina knihy se táhla spíše jako dívčí román, z větší části nezáživné, akorát jsem byla zvědavá, co má Sammi za lubem.
Ten konec mě ale překvapil, to jsem nečekala.