Navždy tvůj přehled
Součást tvého světa série
VTIPNÁ A DOJEMNÁ ROMANCE OD AUTORKY BESTSELLERU SOUČÁST TVÉHO SVĚTA... Život doktorky Briany Ortizové nemůže být komplikovanější. Od rozvodu ji dělí jen pár dní, jejímu bratrovi Bennymu dochází čas pro transplantaci ledviny, přičemž dárce je v nedohlednu, a povýšení, které jí měli přiklepnout, nakonec nebude tak jednoduché získat. Proč? Protože přišel on – Jacob Maddox. Introvertní Jacob, který do nemocnice Royaume Northwestern čerstvě nastoupil, to nemá jednoduché. Trpí úzkostmi, přítelkyně ho opustila, aby se mohla provdat za jeho bratra, a ke všemu mu začne hrozit nechtěné povýšení. Věci pak ještě naberou na obrátkách, když pozná Brianu. Aby si ji usmířil, rozhodne se jí napsat dopis. Netuší ovšem, jaké to bude mít následky… Dokáže Jacob Brianu přesvědčit, že není takový, jak si myslí? Najdou způsob, jak pomoct Bennymu? A dovede se Briana ještě někdy zamilovat?... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Navždy tvoj" od Abby Jimenez zanechává silný dojem. Čtenáři oceňují její schopnost kombinovat romantiku s vážnými tématy. Postavy jsou realistické a prožívají skutečné emoce, což čtenáře vtahuje do příběhu. Mnozí chválí autorčin humor a citlivý přístup k náročným situacím. Někteří však vyjadřují obavy z příliš feministického podtextu a chování hlavní postavy. Celkově je kniha hodnocena jako výjimečná a doporučována pro její hloubku a autenticitu. Více v komentářích.
Komu by se kniha Navždy tvůj mohla líbit?
- Čtenáři hledající emocionálně nabité příběhy
- Milovníci romancí s vážnými tématy
- Fanoušci autorčiných předchozích děl
- Ti, kdo ocení realistické postavy a jejich vývoj
- Čtenáři, kteří se zajímají o duševní zdraví
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy tvůj. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 72 komentářůSouvisející novinky - Navždy tvůj (2)
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)
28.04.2024
Kniha Navždy tvůj v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 389x |
| ve Čtenářské výzvě | 30x |
| v Doporučených | 34x |
| v Mé knihovně | 205x |
| v Chystám se číst | 189x |
| v Chci si koupit | 45x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
láska americká literatura zrada rodinné vztahy romantika psychická traumata úzkostné poruchy lékaři falešné randěníAbby Jimenez také napsal(a)
| 2022 | Jenom kamarádi |
| 2024 | Součást tvého světa |
| 2023 | Šťastně až navěky |
| 2023 | Život je příliš krátký |
| 2025 | Příběh jednoho léta |

80 %
63 %

"Jak moc se člověk může bát druhé šance?"
Navždy tvůj, druhý díl volné romantické série Součást tvého světa od Abby Jimenez!
Není tajemstvím, že já tuhle autorku opravdu zbožňuju! Její romantiky jsou chytré, nebojí se jít do hloubky, věnují se těžším, reálným tématům a problémům, které partneři běžně ve vztahu řeší.
Hlavní hrdinové v této knize jsou oba lékaři a my sledujeme nejen jejich lékařskou kariéru, ale i rodinné vztahy. Potkávají se za ne úplně pozitivních okolností a rozhodně nelze říct, že by si hned rozuměli (hlavní hrdina pak ale hlavní hrdince napíše dopis... mimochodem ty dopisy, úžasný).
Jedná se sice o volně navazující sérii, ale příběhy hrdinů z dílu prvního zde pokračují, hlavní hrdinka Navždy tvůj je kamarádka hlavní hrdinky ze Součásti tvého světa. Doporučuji tedy příběhy číst popořadě.
Osobně miluju romantiky z lékařského prostředí jako je tato a přála bych si, aby jich bylo mnohem víc.
Taky je opravdu osvěžující číst romantiku, ve které se postavy chovají dospěle a umí spolu komunikovat (tedy dokud nemají trošku strach).
Ano, je tam možná něco uspěchaného, nechybí tam nějaké to klišé, ale já těm hrdinům tak moc fandila!
Slovo autorky v závěru knihy mě dostalo...
Zkrátka Navždy tvůj je další úžasná romantiky od Abby Jimenez, kterou rozhodně doporučuju! Součást tvého světa je po mě ale stále číslo jedna!
P. S. Jo a je tam pes!