Smrt v ledu přehled
Thriller, ze kterého dostanete závrať! Novinářka Cecily se vydává se skupinou odvážlivců do Himálaje, aby pokořila jednu z nejvyšších hor světa. Plánuje o náročném výstupu napsat reportáž, která ji konečně proslaví. Kvůli této cestě se vzdala mnohého – vztahu i úspor –, ale věří, že se to vyplatí. Když jeden z horolezců zemře, všichni to považují za tragickou nehodu. Každý ví, že hory jsou nemilosrdné. Jenže poté co se najde další mrtvý, Cecily pochopí, že kromě nelítostné zimy, vichru a ledu tady číhá ještě jedno nebezpečí – vrah! V této nadmořské výšce vás policie neochrání. Nikdo vás neuslyší volat o pomoc. A když si Cecily nedá pozor, další na řadě bude ona…... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří oceňují napínavost a atmosféru, jiní kritizují nepravděpodobnost zápletky. Mnozí čtenáři si užívají detailní popis horolezeckého prostředí a autorčiny zkušenosti. Audiokniha je vysoce hodnocena pro skvělou interpretaci, což přispívá k celkovému zážitku. Přestože se příběh některým zdá slabý, jiní jej považují za poutavý a strhující. Více v komentářích.
Komu by se kniha Smrt v ledu mohla líbit?
- Milovníci horolezeckých příběhů
- Čtenáři hledající napětí a dobrodružství
- Fanoušci audioknih a kvalitní interpretace
- Ti, kdo ocení detailní popisy prostředí
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt v ledu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 103 komentářůSouvisející novinky - Smrt v ledu (3)
Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)
12.03.2023
Thriller, ze kterého dostanete závrať!
09.09.2022
Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)
04.09.2022
„Starej se!“
Kniha Smrt v ledu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |

88 %
40 %
78 %
Smrt v ledu
Naprostej šedej průměr. Na thriller je to trochu málo thrilling a na krimi je to příliš naivní. Hlavní hrdinka celkem generická. Ani ta horolezecká linie mě moc nechytla, ale to asi bude tím, že mi jako dobrodružství stačí pobyt v práci a ve volném čase je mi nejlíp doma v křesle. Nenadchne, neurazí, knížka ideální na poslech při vaření nebo jiné manuální intelektuálně nenáročné práci.