Slušní lidé přehled
Jednou ráno otevře Pete Riley dveře cizímu člověku a uslyší zprávu, která jemu i jeho partnerce Maddie promění život v noční můru. Dozvědí se totiž, že jejich syn byl v porodnici omylem zaměněn a už dva roky vychovávají cizí dítě… Zatím poslední psychologický thriller bestsellerového autora Té přede mnou nebo Dokonalé manželky se dotýká otázek souvisejících s rodičovstvím, vztahy a především s morálkou: Projevuji dítěti dost lásky a dokáži správnou výchovou ovlivnit jeho vrozené vlastnosti? Mohu partnerovi za všech okolností a ve všem věřit? A především: mám právo chovat se k druhým, jako se oni chovají ke mně, a zlo oplácet zlem?... celý text
Originální název: Playing Nice, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Slušní lidé" je napínavý psychothriller, který zkoumá téma záměny novorozenců. Příběh se soustředí na dva manželské páry, jejichž děti byly v porodnici omylem prohozeny. Autor mistrně buduje napětí a psychologii postav, což čtenáře vtahuje do děje. Každá kapitola přináší nové zvraty a odhalení, které udržují čtenáře v napětí až do poslední stránky. Kniha vyvolává silné emoce a nutí k zamyšlení nad morálními dilematy rodičovství a důvěry. Více v komentářích.
Komu by se kniha Slušní lidé mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři hledající napínavé příběhy
- Milovníci knih s emocionálním nábojem
- Rodiče zajímající se o témata výchovy
- Ti, kdo ocení propracované postavy a zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slušní lidé. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 292 komentářůSouvisející novinky - Slušní lidé (3)
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Knižní novinky (9. týden)
27.02.2022
Knižní novinky (37. týden)
12.09.2021
Kniha Slušní lidé v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 13x |
| v Přečtených | 1 390x |
| ve Čtenářské výzvě | 327x |
| v Doporučených | 61x |
| v Mé knihovně | 410x |
| v Chystám se číst | 502x |
| v Chci si koupit | 139x |
| v dalších seznamech | 14x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
thrillery rodičovství psychologické thrillery záměna dětí prolínání minulosti a současnosti britská literaturaTony Strong také napsal(a)
| 2017 | Ta přede mnou |
| 2018 | Věř mi |
| 2020 | Dokonalá manželka |
| 2021 | Slušní lidé |
| 2024 | The New Wife |

68 %
96 %

Ten příběh byl neuvěřitelný, ale dobře napsaný..i když jsem trochu od začátku očekávála zradu. Jak se některé věci zdají jinak než vypadají.