Křišťál času přehled

Soman Chainani

Škola dobra a zla série

Navštivte Školu dobra a zla popáté! Nová trilogie z pohádkového světa pokračuje. Sofie, Agáta a jejich přátelé musí najít způsob, jak přemoci hrozivé zlo, které lži překrucuje v pravdu a snaží se přepsat jejich příběhy. Falešný král si uzurpoval kamelotský trůn, Tedrose odsoudil k smrti a Sofii donutil k tomu, aby se stala jeho královnou. Agátě se jako jediné podařilo utéct. Teď musí spolu se studenty Školy dobra a zla vymyslet, jak dostanou Tedrose zpátky na trůn a zachrání Kamelot. A to dříve, než jejich pohádky dospějí k smrtícímu konci.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , CooBoo
Originální název: A Crystal of Time, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křišťál času. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

dee101
09.06.2025

Kamelotská trilogie je za mě díl od dílu slabší oproti první trilogii ze Školy dobra a zla. Ale stále mám ráda tento pohádkový svět. Nejvíce mě baví teda kapitoly Sofie a Horta. A chyběly mi čarodějnice, v tomto díle pro ně bylo opravdu málo prostoru.

všech 23 komentářů

Související novinky - Křišťál času (1)

Knižní novinky (44. týden)

27.10.2019

-S Tedrosem jsem se normálně bavil jednou v životě a celou dobu tiše prděl v naději, že se ten mamlas udusí-

Kniha Křišťál času v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně144x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi