Dědici Remiey přehled

Anna Tausigová

Siverai série

1. díl >

Nic z toho se nemělo stát. Byla jsem siverai, ochránkyně mocného alfího rodu. Po tragédii na hradě jsem myslela, že všichni, které jsem milovala, zemřeli. Jsem odhodlaná najít ztraceného dědice a osvobodit své království, Remiey, ze spárů Dobyvatele. Jmenuji se Adriena Taleverová a tohle je můj příběh o věrnosti a naději. Dokud žiju, lid Remiey se nepodvolí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědici Remiey. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Kitsune9
18.12.2025

Příběh vás okamžitě vtáhne do děje, pohltí a už nepustí. Od první strany je nabitý dějem a odehrává se ve fantasy světě, který působí promyšleně a opravdově.
Velkou předností knihy je vykreslení psychiky hlavních postav - emoce, pochybnosti i způsob, jakým vnímají okolí, působí přirozeně a nejsou díky tomu černobílé.
Těším se na čtení druhého dílu. :)

všech 22 komentářů

Související novinky - Dědici Remiey (0)

Z naděje se stane víra. Z víry pravda. A z pravdy realita. Když proto natahujeme ruce k nebesům s nadějí, že se dotkneme hvězd, můžeme je uchopit do dlaní.

Nenáviděla, že ho musela prosit. Nenáviděla sebe za to, že ho potřebovala. Nenáviděla jeho za to, že ji opustil.

všech 7 citátů najdete u autora

Kniha Dědici Remiey v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně7x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Anna Tausigová také napsal(a)

Anna Tausigová
česká, 2005