Símka přehled
Román o touze po lásce rodiče a odhodlání jí dosáhnout, ať to stojí cokoliv. Třiadvacetiletá Simona, které všichni říkají Símka, žije s mámou v domě po babičce. Jediné, po čem touží, je život obyčejné mladé ženy – prožívat první vážnou lásku a snít o budoucnosti. Namísto toho musí trpělivě snášet máminy proměnlivé nálady a fyzické tresty. I tak je ale přesvědčená, že by pro ni udělala cokoliv. Jednoho dne však přijde chvíle, která zamává celým Símčiným životem. Chvíle, kdy se ukáže, jestli opravdu stojí za to obětovat všechno člověku, od něhož se lásky zřejmě nikdy nedočká…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Símka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 174 komentářůSouvisející novinky - Símka (4)
Vychází pokračování úspěšného románu Símka
26.09.2025
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Román o touze po lásce rodiče a odhodlání jí dosáhnout, ať to stojí cokoliv
19.09.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Símka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 888x |
| ve Čtenářské výzvě | 199x |
| v Doporučených | 35x |
| v Mé knihovně | 164x |
| v Chystám se číst | 400x |
| v Chci si koupit | 80x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
rakovina, nádory domácí násilí týrání psychická traumata matky a dcery české romány despotický rodičLucie Hušková také napsal(a)
| 2022 | Símka |
| 2024 | Kolem dokola |
| 2025 | Símka: Druhý začátek |

84 %
76 %
Símka
(SPOILER) Hodně těžké čtení, nedočetla jsem to, to jak se jí začal kvůli mamě, která na ni kašlala a onemocněla, život zase rozpadat, když to vypadalo, že se konečně nadechla..jsem nedala. Nějak mě to netáhlo. Nevím zda to tam bylo po kapitolách o nemoci matky vysvětleno..proč ten její přítel chodil do pokoje mrtvé manželky, že se s ním kvůli tomu Simky máme rozešla? Celkově to bylo také únavné a vyčerpávající..obávám se, že druhý díl nebude lepší. Genetika a výchova člověka hodně utváří a pochybuji že Simka překročí vlastní demony a svůj stín.