Sedm sester přehled

Lucinda Riley

Sedm sester série

1. díl >

Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. A tak se nejstarší ze sester, půvabná překladatelka Maia, ocitne v Brazílii, kam ji souřadnice z otcova dopisu zavedou. Maia během pátrání po pohnutých osudech žen ze své rodiny propadá víc a víc kouzlu rodného Ria, ale i kouzlu svého sympatického průvodce. Cesta do minulosti jí pomáhá smířit se s nešťastným rozhodnutím v mládí, které po léta tajila…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , Víkend
Originální název: The Seven Sisters, 2014

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přitahuje čtenáře svým poutavým příběhem a silnými emocemi. Mnozí uživatelé oceňují prolínání dvou časových rovin, které dodává ději hloubku. Historická část, spojená s rodinnými tajemstvími a láskou, se ukazuje jako velmi zajímavá. Někteří čtenáři však vyjadřují obavy z pomalejšího tempa a popisného stylu. Celkově však většina hodnotí knihu pozitivně a těší se na další díly série. Více v komentářích.

Komu by se kniha Sedm sester mohla líbit?

• Čtenáři hledající romantické příběhy
  • Milovníci historických románů
  • Fanoušci autorčiných předchozích děl
  • Čtenáři toužící po emocionálních zážitcích
  • Ti, kteří mají rádi tajemství a rodinné historie

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm sester. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Mušketyrpepa
12.08.2025

Docela se mi to líbilo

všech 153 komentářů

Související novinky - Sedm sester (0)

Je důležité, aby muž miloval ženu víc než ona jeho. Srdce ženy bývá vrtkavé a může milovat mnohokrát, ale když se muži - ačkoli navenek jsou méně citliví - jednou zamilují, obvykle milují navždy.

Umění má být přístupné všem. Je to dar umělcovy duše. Obraz skrytý před zraky lidí se stává bezcenným.

všech 3 citátů najdete u autora

Kniha Sedm sester v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně311x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi