Sedm sester přehled
Sedm sester série
1. díl >
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. A tak se nejstarší ze sester, půvabná překladatelka Maia, ocitne v Brazílii, kam ji souřadnice z otcova dopisu zavedou. Maia během pátrání po pohnutých osudech žen ze své rodiny propadá víc a víc kouzlu rodného Ria, ale i kouzlu svého sympatického průvodce. Cesta do minulosti jí pomáhá smířit se s nešťastným rozhodnutím v mládí, které po léta tajila…... celý text
Originální název: The Seven Sisters, 2014
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přitahuje čtenáře svým poutavým příběhem a silnými emocemi. Mnozí uživatelé oceňují prolínání dvou časových rovin, které dodává ději hloubku. Historická část, spojená s rodinnými tajemstvími a láskou, se ukazuje jako velmi zajímavá. Někteří čtenáři však vyjadřují obavy z pomalejšího tempa a popisného stylu. Celkově však většina hodnotí knihu pozitivně a těší se na další díly série. Více v komentářích.
Komu by se kniha Sedm sester mohla líbit?
- Čtenáři hledající romantické příběhy
- Milovníci historických románů
- Fanoušci autorčiných předchozích děl
- Čtenáři toužící po emocionálních zážitcích
- Ti, kteří mají rádi tajemství a rodinné historie
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm sester. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 153 komentářůSouvisející novinky - Sedm sester (0)
„Je důležité, aby muž miloval ženu víc než ona jeho. Srdce ženy bývá vrtkavé a může milovat mnohokrát, ale když se muži - ačkoli navenek jsou méně citliví - jednou zamilují, obvykle milují navždy.“
„Umění má být přístupné všem. Je to dar umělcovy duše. Obraz skrytý před zraky lidí se stává bezcenným.“
všech 3 citátů najdete u autoraKniha Sedm sester v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 712x |
| ve Čtenářské výzvě | 99x |
| v Doporučených | 69x |
| v Mé knihovně | 311x |
| v Chystám se číst | 416x |
| v Chci si koupit | 77x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
pro ženy adopce Brazílie sestry pátrání v minulosti společenské romány prolínání minulosti a současnosti Rio de Janeiro romány pro ženyLucinda Riley také napsal(a)
| 2016 | Sedm sester |
| 2015 | Levandulová zahrada |