Šedík a Bubi přehled
Šedík je nejmladší ze tří koťat, a všichni ho odstrkují. Když navíc máma Míla jednoho dne nečekaně odejde, musí si Šedík hledat vlastní pelíšek. Najde ho na půdě a spolu s ním i novou kamarádku – rok ztracenou čepici Bubi, kterou nikdo nehledá. Zažije s ní spoustu krásných dobrodružství. A nakonec se musí rozhodnout – seznámí Bubi s holčičkou, která potřebuje čepici, a vzdá se kamarádky, ale za cenu, že Bubi zase bude šťastná? Jak všechno s Šedíkem a Bubi dopadne? Samozřejmě, že dobře! Tato kniha je svým obsahem i zpracováním šitá na míru začínajícím čtenářům a díky speciálnímu typu písma usnadňuje čtení těm, kdo se potýkají s dyslexií.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Šedík a Bubi získala pozitivní ohlasy od čtenářů všech věkových kategorií. Mnozí ji považují za skvělou volbu pro začínající čtenáře a děti, které se čtení teprve učí. Příběh je jednoduchý, ale zábavný, a ilustrace přidávají na atraktivitě. Čtenáři oceňují i přizpůsobení textu pro dyslektiky, což usnadňuje čtení. Kniha se stala oblíbenou volbou pro společné čtení a mnozí se k ní rádi vracejí. Její grafické zpracování a nápadité prvky zaujaly jak děti, tak dospělé. Více v komentářích.
Komu by se kniha Šedík a Bubi mohla líbit?
- Rodiče hledající knihy pro děti
- Učitelé a pedagogové
- Milovníci ilustrací a grafického designu
- Děti a začínající čtenáři
- Čtenáři s dyslexií
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šedík a Bubi. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 34 komentářůSouvisející novinky - Šedík a Bubi (1)
Knižní novinky (29.1. - 11.2.)
29.01.2018
Ocenění knihy (1)
2019 -
Zlatá stuha
(Výtvarná část: Knihy pro mladší děti)
Kniha Šedík a Bubi v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 188x |
| ve Čtenářské výzvě | 20x |
| v Doporučených | 16x |
| v Mé knihovně | 26x |
| v Chystám se číst | 41x |
| v Chci si koupit | 19x |
| v dalších seznamech | 17x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

90 %
60 %
Knížka byla taková miloučká. S Bambulkou se nám líbila, přečetly jsme ji na dvakrát. Ale za mě byla taková rychle ukončená. A nebo možná ne. Jen z ní mám pocit rozlítanosti, že děj byl sbírkou krátkých příběhů a nějak to spolu nakonec vyšlo. Ale pocit z toho není dobrý. Nevím, asi jsem na knihu moc velká už. Bambulka však byla spokojená.