Sedem manželov Evelyn Hugovej přehled

Taylor Jenkins Reid

Starnúca hollywoodská hviezda Evelyn Hugo, ktorá už roky žije v ústraní, sa konečne rozhodla prezradiť celú pravdu o svojom nevšednom a škandalóznom živote. Za autorku svojej biografie si vyberie neskúsenú reportérku Monique Grantovú, čím zaskočí nielen jej kolegov, ale najmä samu Monique. Prečo práve ona? Prečo teraz? Evelinine dôvody síce nepozná, no jej vlastná kariéra už nejaký čas stagnuje, takže sa rozhodne túto príležitosť využiť a vyťažiť z nej čo najviac. Keď dorazí do herečkinho luxusného bytu na Manhattane, Evelyn jej rozpovie svoj životný príbeh: od jej začiatkov v Los Angeles v päťdesiatych rokoch cez jej sedem manželstiev až po jej rozhodnutie odísť zo šoubiznusu v osemdesiatych rokoch. Evelinino rozprávanie odhalí jej nemilosrdnú ambicióznosť, nečakané priateľstvá a veľkú zakázanú lásku...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: 2019 , Slovenský spisovateľ
Originální název: The Seven Husbands of Evelyn Hugo, 2017

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha se zaměřuje na životní příběh Evelyn Hugo, hollywoodské hvězdy. Je napsána tak realisticky, že čtenáři mají pocit, jako by šlo o skutečnost. Postava Evelyn je složitá a kontroverzní, což vyvolává různé emoce. Někteří čtenáři ji považují za fascinující, jiní ji kritizují za její chování a rozhodnutí. Příběh je plný zvratů a tajemství, které udržují napětí až do konce. Autorka skvěle zachycuje atmosféru filmového průmyslu a jeho temné stránky. Kniha je čtivá a dokáže vtáhnout do děje, což mnozí čtenáři oceňují. Více v komentářích.

Komu by se kniha Sedem manželov Evelyn Hugovej mohla líbit?

• Fanoušci dramatických příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi komplexní postavy
  • Milovníci hollywoodské historie
  • Ti, kdo ocení silné ženské hrdinky
  • Čtenáři hledající emotivní zážitky

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedem manželov Evelyn Hugovej. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

GeminiReads
26.03.2026

Intriky, manipulace a pečlivě budovaný obraz pro veřejnost..přesně tak, aby lidé věřili tomu, čemu mají. Evelyn Hugo je silná, komplikovaná osobnost, kterou nejde jednoduše soudit. Do toho dramatická milostná linka a rodinné tragédie, které dávají příběhu hloubku i emoce. Kniha, která se čte jedním dechem a ještě chvíli zůstane v hlavě.

všech 565 komentářů

Související novinky - Sedem manželov Evelyn Hugovej (30)

Poslední žebříček, kterým uzavřeme rok 2023, je tady!

07.02.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (3. týden)

24.01.2024

Čtenářská výzva 2023 v číslech

02.01.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Všechno, co máš, sis pro sebe vydobyla sama.

Prokažte si laskavost a naučte se, jak ten život chytit za pačesy, moje milá.

všech 35 citátů najdete u autora

Ocenění knihy (1)

2017 - Goodreads Choice Awards (Historical fiction)

Kniha Sedem manželov Evelyn Hugovej v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených3 258x
ve Čtenářské výzvě1 007x
v Mé knihovně805x
v Chystám se číst1 076x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi