Šepoty ve zdech přehled
Scarlet a Ivy série
Vranibor se o půlnoci stává děsivým místem… Dvojčata Scarlet a Ivy jsou na příkaz své chladnokrevné macechy odsouzeny strávit v této škole celý rok. Venku kvílí vítr a déšť s sebou přináší chlad. Ale to není důvod, proč studentkám ve Vraniboru běhá mráz po zádech… Po tom, co se na škole odehraje několik krádeží, se všechno podezření obrátí na Scarlet. Podaří se dívkám odhalit pravdu a očistit tak její jméno? Na povrch brzy začnou vyplouvat temné záhady – zdá se, že krutý ředitel Bartoloměj si střeží dávno pohřbené tajemství a nezastaví se před ničím, aby ho utajil i nadále. Scarlet s Ivy se opět ocitají v nebezpečí… Z nových záhad v tomto napínavém pokračování knihy Ztracené dvojče od Sophie Cleverly vám bude běhat mráz po zádech! Scarlet a Ivy jsou sice znovu spolu, ale rozhodně to neznamená, že jsou v bezpečí…... celý text
Originální název: Whispers in the Walls
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepoty ve zdech. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - Šepoty ve zdech (1)
Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)
04.06.2023
Kniha Šepoty ve zdech v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Chci si koupit | 6x |
| v dalších seznamech | 2x |

81 %
60 %

Moc často se mi to u knih nestává ale musím uznat že v tomto případě je druhý díl lepší než jednička. Moc mě bavilo jak to bylo psané z obou pohledů Ivy i Scarlet a právě proto si myslím že tento díl hodnotím lépe než první (v prvním díle byla pouze Ivy). Sice knížka má i své mouchy, například rozuzlení některých zápletek je hodně předvídatelné (a já už mám teorie jak bude děj pokračovat ) ale asi mi to nevadí a s chutí si přečtu další díl.
Moc doporučuji :)
ps: je to fakt hodně čtivý takže pokud potřebujete něco co vás zaručeně vytáhne ze čtecí krize, stejně jako mě, tak čtětee!!!