Šátky Hermés - jejich příběh přehled
Čtvercový šátek Hermès je nádherný, vyhledávaný a univerzální módní doplněk. Mnozí po něm touží a někteří tyto šátky i sbírají. Kniha Šátky Hermès – jejich příběh odhaluje historii a vzory těchto ikonických hedvábných skvostů, od jejich vzniku, které se datují na začátek 20. století, až do dnešní doby. Přináší zákulisní pohled na řemeslnou dovednost a mistrné zpracování každého kusu. Ukáže vám vzory mimořádných a vzácných šátků, které si vysloužily neoficiální označení „svatý grál“, i ty hlavní, klasické šátky a přiblíží neobyčejná díla proslulých umělců. Knížka obsahuje zajímavé informace o různých stylech Hermès, měnících se v průběhu času, a typické znaky pravých šátků Hermès. Popisuje také několik způsobů, jak si šátek uvázat, a mapuje, pro které celebrity je nošení těchto šátků charakteristické.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šátky Hermés - jejich příběh. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
Související novinky - Šátky Hermés - jejich příběh (1)
Krvavé srdce, Odvážná a další knižní novinky (18. týden)
27.04.2025
Kniha Šátky Hermés - jejich příběh v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 5x |
| v Mé knihovně | 2x |
| v Chystám se číst | 6x |
| v Chci si koupit | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Laia Farran Graves také napsal(a)
| 2025 | Šátky Hermés - jejich příběh |
| 2025 | Kabelky Chanel - jejich příběh |
| 2023 | Prada: Príbeh ikonickej módnej značky |
| 2024 | Versace: Príbeh ikonickej módnej značky |

88 %
75 %
Šátky Hermés - jejich příběh

Velice pěkně zpracovaná kniha.
Oceňuji, že je relativně aktuální (cca do roku 2022). Protože většinou knihy s módou co u nás vycházejí, tak jsou staré a neaktuální již v době vydání.
Velice zajímavé byli části věnující se padělkům (jak poznat originál) a jak šátky nosit.