Sasanka přehled
Romantický příběh z prostředí australských farem z období před a po 2. světové válce. Hlavní hrdinka, čerstvá absolventka veterinární fakulty v Sydney Claire, se vrací na rodnou farmu do Warratah, aby si ujasnila svou další existenci. Konečně se zdá své matce natolik dospělá, aby ji seznámila s rodinným tajemstvím. Poznaná pravda ovlivní Claire v dalším rozhodování o svém životě.... celý text
Originální název: Windflowers, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sasanka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 14 komentářůSouvisející novinky - Sasanka (1)
Knižní novinky (24. týden)
07.06.2020
Kniha Sasanka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 90x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 114x |
| v Chystám se číst | 34x |
| v Chci si koupit | 7x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Tamara McKinley také napsal(a)
| 2000 | Poslední valčík |
| 2007 | Letní bouřka |
| 2008 | Zaslíbená země |
| 2010 | Neúprosný žár |
| 2002 | Sasanka |

87 %
73 %

Odpočinková knížka vyplněná nejen romantikou, ale i napětím a historií. Kniha se četla jedním dechem, dozvěděla jsem se zajímavé informace o historii Austrálie za druhé světové války.
Příběh je protknutý tajemným příslibem, láskou a dramatickými událostmi a vášní k přírodě.
Jen musím podotknout, že autorka zcela nevychytala prolínaní minulosti a přítomností a občas jsem se musela zorientovat, v jakém časovém úseku se nacházím.
Líbilo se mi, jak jméno manžela Ellie bylo odtajněno až na úplném konci. Autorka nechala čtenáře v napěti do poslední chvíle.
Přece jen však konec byl na můj vkus trochu přeslazený, úplně se to nehodilo do celého konceptu knihy.
Přesto jsem s knihou spokojená. :-)