Šarlatový závoj přehled
Shelby Mahurin
Temná upíří romance ze světa bestsellerové série Holubice a had. Célie byla vždycky hodná holka s úctou k pravidlům. Jenže pak porušila tradici a rozhodla se stát první chasseurkou – šokovala tak celé království i svého snoubence Jeana Luca, který chasseurům vládne železnou rukou. Célie se v nové roli hodlá osvědčit, a tak se pouští po stopě vraha, který děsí celou Belterru. Dostane se až do doupěte prastarých bytostí, o jejichž existenci neměla tušení, a přitáhne pozornost jejich krále. Jenže čím je jí netvor blíž, tím větší má chuť se jeho temnému hladu poddat…... celý text
Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
The Scarlet Veil, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šarlatový závoj. Přihlašte se a napište ho.
Začátek byl šíleně nudný a hlavní postava mě vyloženě rozčilovala. Když se konečně dostal do děje Michal tak jsem nemohla přestat číst… a Célii jsem si nakonec dost oblíbila :-)
Příběh se četl dobře, nicméně mám pocit, že mu toho dost přebývá. ,,Magických" postav je tam zbytečně moc a ubrala bych Célie, už mě místy trochu štvala svou naivitou, ale odvaha se jí upřít nedá. Co se týče ostatní postav, ty by zase, za mě, zasloužily více prostoru, hlavně Michal. Příběh je nápaditý, celkem dobře promyšlený, bohužel ale na to, kolik má stran, by mohl být více propracovaný, hlavně co se postav týče.
Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)
04.08.2024
Kniha Šarlatový závoj v seznamech
2020 | Holubice a had |
2021 | Krev a med |
2021 | Bohové a monstra |
2024 | Šarlatový závoj |
(SPOILER) Nevím co autorka zamysli ,ale ten konec za mně palec dolů