Dravec přehled
Wilbur Smith
Sága rodu Courtneyů série
Velkolepý dobrodružný román odehrávající se v 17. století u afrických břehů. Wilbur Smith vypráví o dobrodružném dospívání Hala Courteneye, syna statečného kapitána lodi přepadávající s pověřením krále kupecké lodě s kořením. Jeden takový pirátský kousek se nevyvede a otec se synem se dostávají do strašného zajetí... Jak už napovídá příjmení hlavního hrdiny, Dravec spadá do ságy rodu Courtneyů. S Halem Courteneym i dalšími členy posádky se můžete setkat i ve volném pokračování tohoto románu s názvem Monzun.... celý text
Literatura světová Dobrodružné Historické romány
Vydáno: 1997 , AlpressOriginální název:
Birds of Prey, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dravec. Přihlašte se a napište ho.

V knihovně je napsaný tenhle díl jako první a proto jsem přečetla prvně.Je to užasný příběh,vždy se něco děje,není nuda,erotické scény jsou (podle mě) přijatelné,v ostatních knihách je to ovela víc.Budu pokračovat v sérií,mám ráda tak obsáhle rodinné historické příběhy.

Je to moja prvá kniha od Smitha. Určite nemôžem súhlasiť s komentárom Rony70, že prvých 100 strán je to pornografia. Na prvých minimálne 150 až 200 stranách určite nie sú ani žiadne " erotické scény " , nie to ešte porno. Kniha je to úžasná, dobrodružná, občas je pár erotických scén. Príbeh je zaujímavý, stále sa niečo deje, rýchlo ubieha a neobsahuje nudné pasáže. Určite knihu doporučujem a teším sa na ďalšie diely tejto série.
Kniha Dravec v seznamech
v Mé knihovně | 253x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Afrika křesťanství 17. století pomsta korzáři bitvy Etiopie, Habeš jižní Afrika námořníci otrociAutorovy další knížky
1997 | ![]() |
1997 | ![]() |