S láskou z Říma přehled

Jules Wake (p)

S láskou z... série

Všechny cesty vedou... k tobě. Lisa se do Říma vydává pátrat po otci, kterého si pamatuje jen z dětství. Will v Itálii plánuje čerpat inspiraci pro novou restauraci. Náhoda? Jak se to vezme... Ve sluncem rozpálených uličkách věčného města to mezi bývalými partnery začne nebezpečně jiskřit. Ale každý z nich má přece v Římě jiné plány a Lisa nestojí o další zklamání. Všude je přece spousta památek, skvělého jídla... A na každém kroku Will. Zaslouží si zpackaná láska druhou šanci?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Motto
Originální název: From Rome with Love, 2017

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha je oblíbenou volbou pro letní odpočinek. Čtenáři oceňují romantické prvky a atmosféru Říma. Někteří však vyjadřují zklamání z pomalejšího tempa a slabšího děje. Přesto většina čtenářů považuje příběh za příjemné čtení s hezkými popisy města a zajímavými postavami. Více v komentářích.

Komu by se kniha S láskou z Říma mohla líbit?

• Milovníci romantických příběhů
  • Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Fanoušci italské kultury a gastronomie
  • Čtenáři, kteří si užívají letní atmosféru

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Říma. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

yonda
10.11.2025

Autorku mám ráda, ale tady přišlo zklamání. Popis Říma pěkný, popis jídla lákavý, ale romantická zápletka tak nějak rozbředlá a nepřesvědčivá.

všech 74 komentářů

Související novinky - S láskou z Říma (3)

Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)

18.08.2024

Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)

22.05.2022

Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022

Kniha S láskou z Říma v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně281x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi