Pozdrav z Itálie přehled

Jules Wake (p)

S láskou z... série

1. díl >

Laurie zdědila ferrari… pod podmínkou, že s ním procestuje Evropu!“ Laurie miluje svůj domov a myslí si, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po svém výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm vydá do Itálie spolu s tím protivným Cameronem coby průvodcem. Cameron také není zrovna nadšený, má však své důvody, proč je odhodlaný jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně nachystal pár překvapení… Čeká je cesta, na kterou nikdy nezapomenou!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Motto
Originální název: From Italy with Love, 2015

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Pozdrav z Itálie" je oblíbenou volbou pro letní oddechové čtení. Čtenáři oceňují příjemnou atmosféru a lehký styl vyprávění. Mnozí si oblíbili postavu strýce Milese, který zasahuje do osudů hlavních hrdinů. I když se najdou i kritiky, většina uživatelů hodnotí příběh jako zábavný a vhodný na dovolenou. Někteří čtenáři však postrádali hloubku a atmosféru Itálie, což ovlivnilo jejich celkové hodnocení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Pozdrav z Itálie mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové příběhy
  • Milovníci romantických a lehkých knih
  • Fanoušci cestování a dobrodružství
  • Čtenáři preferující předvídatelné zápletky

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozdrav z Itálie. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

MarceD.
20.11.2025

Pohodové čtení, kterým jsem si trochu rozsvítila tyhle šedivé podzimní dny. Jasně, ani tohle není na Nobelovu cenu za literaturu, ale je to pohodové a dobře se to čte.

všech 113 komentářů

Související novinky - Pozdrav z Itálie (3)

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž

17.10.2022

Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019

Kniha Pozdrav z Itálie v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně351x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi