Nevinné přehled
Roztomilé malé lhářky série
ČTYŘI ROZTOMILÉ MALÉ LHÁŘKY SKRÝVAJÍ DOST TEMNOU MINULOST. Spencer přebrala kluka vlastní sestře. Aria sní o učiteli angličtiny. Emily se zakoukala do holky, co je na škole nová. Maya je… víc než jen kamarádka. A Hanna je schopná zvracet, jen aby byla stále krásná. Společné mají nejedno tajemství, jenže… to nejhorší je příšerné. A pravda nesmí vyjít najevo. Proč bych měla mlčet? Zasloužily by si pykat. Každé zmuchlané psaníčko a každá podivná zpráva přichází ode mne. Já roztomilým malým lhářkám srazím hřebínek. Věřte mi. Vím toho na nich dost, abych je pohřbila zaživa.... celý text
Originální název: Pretty Little Liars 2: Flawless, 2008
Co říkají o knize uživatelé?
Druhé pokračování série získalo převážně pozitivní ohlasy. Čtenáři chválí napínavost a čtivost příběhu. Někteří však pociťují, že je slabší než první díl. Zajímavé zápletky a tajemství udržují čtenáře v napětí a vzbuzují zvědavost na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nevinné mohla líbit?
- Fanoušci napínavých příběhů
- Čtenáři, kteří sledují vývoj postav
- Milovníci tajemných zápletek
- Ti, kdo mají rádi série s pokračováním
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinné. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 44 komentářůSouvisející novinky - Nevinné (0)
Kniha Nevinné v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 563x |
| ve Čtenářské výzvě | 12x |
| v Doporučených | 22x |
| v Mé knihovně | 215x |
| v Chystám se číst | 85x |
| v Chci si koupit | 30x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Sara Shepard také napsal(a)
| 2011 | Roztomilé malé lhářky |
| 2012 | Hra lží |
| 2013 | Roztomilá malá tajemství |
| 2016 | Perfekcionistky |
| 2013 | Dvě pravdy a lež |

60 %
85 %

Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Jako oddechovka se jednou dá přelouskat, ovšem v paměti neutkví. Knihu jsem četla jako e-book, v knihovně byla věčně rozpůjčovaná.