Impérium chaosu přehled
Royal Elite série
< 6. díl
Je nedosažitelná. Ale on se nevzdává. Je tu jedna dívka. Krásná. Oblíbená. Umělá. A je středem mého vesmíru. Mou Achillovou patou. Pravděpodobně mě jednou zničí. Zastavilo mě to? Zajímá mě to vůbec? Ne a ještě jednou ne. Mezi správným a nesprávným je tenká hranice. Mezi morálním a amorálním. Ale potom je tu ona. S rukama od krve pro ni překračuju každou hranici. Ona tvrdí, že mě nenávidí. Já tvrdím, že nenávidím ji, zatímco ji chytám do pasti a přivlastňuju si ji. Brzy bude jenom moje. Impérium chaosu je pátým dílem série Royal Elite a jeho děj se odehrává v průběhu všech ostatních a po nich. Je to temná romance o neobvyklém vztahu pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou v některých vyvolat nepříjemné pocity. Lze ho číst i jako samostatný román.... celý text
Originální název: Ruthless Empire, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Impérium chaosu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 39 komentářůSouvisející novinky - Impérium chaosu (3)
10 nejprodávanějších eknih (květen)
27.06.2025
10 nejčtenějších knih (květen)
15.05.2025
Zlost a zkáza, Ztracený syn a další knižní novinky (16. týden)
13.04.2025
„"Temnota není jen pocit. Je to stav bytí."“
„chaos mě naučil spoustě věcí, tou nejdůležitější je, že ho musíte rozpoutat sami.“
všech 3 citátů najdete u autoraKniha Impérium chaosu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 297x |
| ve Čtenářské výzvě | 16x |
| v Doporučených | 22x |
| v Mé knihovně | 222x |
| v Chystám se číst | 117x |
| v Chci si koupit | 60x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Rina Kent také napsal(a)
| 2022 | Zvrhlý král |
| 2023 | Ocelová princezna |
| 2023 | Zvrácené království |
| 2024 | Černý rytíř |
| 2024 | Surový princ |

80 %
71 %

Tak poslední díl a jakoby se autorka vrátila k prvním dílům a bylo to skvělé.Sice jsem Silver v předchozích dílech nemusela, ale tady mi přišla fajn.Většinou děj je už hodně předvídatelný, ale tady to vůbec nevadilo