Rodina z podkroví přehled
Rodina z podkroví série
1. díl >
Pozor, koho si pustíte domů… Londýn, módní čtvrť Chelsea. Honosný dům na nábřeží a v něm kolébka s nakrmeným a spokojeným miminkem, které čeká, až ho někdo pochová. O patro níž, v kuchyni, leží tři rozkládající se mrtvá těla. Kdo se doteď o dítě staral? A kam zmizel?
Originální název: The Family Upstairs, 2019
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha od Lisy Jewell zaujme čtenáře spletitým příběhem a temnou atmosférou. Počáteční zmatek s postavami se brzy vyjasní, což umožňuje plně si vychutnat napínavé zvraty. Čtenáři oceňují originální námět a propracované vyprávění z pohledu několika postav. Děj se soustředí na tajemství rodiny a znepokojivé události, které se odehrály v minulosti. Kniha je považována za strhující a emocionálně silnou, s překvapivým závěrem, který nutí k zamyšlení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Rodina z podkroví mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi tajemné příběhy
- Milovníci složitých dějových linií
- Ti, kdo ocení temnou atmosféru
- Čtenáři hledající emocionálně silné příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodina z podkroví. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 140 komentářůSouvisející novinky - Rodina z podkroví (2)
Knižní novinky (7. týden)
14.02.2021
Knižní novinky (33. týden)
09.08.2020
Kniha Rodina z podkroví v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 519x |
| ve Čtenářské výzvě | 104x |
| v Doporučených | 12x |
| v Mé knihovně | 248x |
| v Chystám se číst | 309x |
| v Chci si koupit | 69x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy sekty anglická literatura thrillery sourozenci psychologické thrillery zmizení lidí rodinná tajemství spolubydlící anglické rományLisa Jewell také napsal(a)
| 2019 | Beze svědků |
| 2021 | Rodina z podkroví |
| 2016 | Dům, ve kterém jsme vyrůstali |
| 2020 | Pod dohledem |
| 2025 | Nic z toho není pravda |

85 %
70 %

Zajímavé a napínavé. Líbilo se mi to.