Robin přehled

Zdena Frýbová

Robin série

1. díl >

Vydání 4. Robin je hrdina jedné z nejúspěšnějších knih Zdeny Frýbové - a je to hrubosrstý foxteriér. Toto nevinně vyhlížející štěně mělo být strážcem idylické pohody a radosti u rodinného krbu. Všechno se však vyvinulo úplně jinak a roztomilý Robin doslova rozhýbe "svou" rodinu nejen toulkami po Praze a útěky do rozlehlých šumavských hvozdů. Je tvrdohlavý, rád se předvádí a vymýšlí rafinované kousky, aby prosadil svůj názor. A tak Robinova rodina proti své vůli začne žít úplně nový, nevšední život, kterým není vždycky nadšena.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha o psím rošťákovi Robinovi přináší spoustu veselých a oddechových momentů. Čtenáři si ji oblíbili pro její humor a zábavné příběhy ze života se psem. Mnozí se při čtení smáli nahlas a vzpomínali na své vlastní zážitky se čtyřnohými kamarády. I když se najdou i kritické hlasy, většina čtenářů doporučuje tuto knihu jako skvělou volbu pro milovníky psů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Robin mohla líbit?

• Majitelé psů a pejskaři
  • Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Milovníci humoristických příběhů
  • Fanoušci Zdeny Frýbové
  • Ti, kteří se rádi smějí

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Robin. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Denny456
24.11.2025

Četl jsem to v devadesátkách a teď jsem si to dal znovu kvůli výzvě. A pořád je to fajn. Čekejte od toho, že se pobavíte a odpočinete si. Trochu mě to připomíná Aristokratku. Je to podobně laděný, byť o něčem jiném.

všech 161 komentářů

Související novinky - Robin (0)

Kniha Robin v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 301x
v Mé knihovně405x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi