Robin přehled
Vydání 4. Robin je hrdina jedné z nejúspěšnějších knih Zdeny Frýbové - a je to hrubosrstý foxteriér. Toto nevinně vyhlížející štěně mělo být strážcem idylické pohody a radosti u rodinného krbu. Všechno se však vyvinulo úplně jinak a roztomilý Robin doslova rozhýbe "svou" rodinu nejen toulkami po Praze a útěky do rozlehlých šumavských hvozdů. Je tvrdohlavý, rád se předvádí a vymýšlí rafinované kousky, aby prosadil svůj názor. A tak Robinova rodina proti své vůli začne žít úplně nový, nevšední život, kterým není vždycky nadšena.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha o psím rošťákovi Robinovi přináší spoustu veselých a oddechových momentů. Čtenáři si ji oblíbili pro její humor a zábavné příběhy ze života se psem. Mnozí se při čtení smáli nahlas a vzpomínali na své vlastní zážitky se čtyřnohými kamarády. I když se najdou i kritické hlasy, většina čtenářů doporučuje tuto knihu jako skvělou volbu pro milovníky psů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Robin mohla líbit?
- Majitelé psů a pejskaři
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Milovníci humoristických příběhů
- Fanoušci Zdeny Frýbové
- Ti, kteří se rádi smějí
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Robin. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 161 komentářůSouvisející novinky - Robin (0)
Kniha Robin v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 1 301x |
| ve Čtenářské výzvě | 117x |
| v Doporučených | 106x |
| v Mé knihovně | 405x |
| v Chystám se číst | 163x |
| v Chci si koupit | 31x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Zdena Frýbová také napsal(a)
| 1987 | Robin |
| 1993 | Malinkatý kretén |
| 1988 | Z neznámých důvodů |
| 1991 | Falešní hráči |
| 2002 | Neděle jako stvořená pro vraždu |

94 %
67 %
55 %

Četl jsem to v devadesátkách a teď jsem si to dal znovu kvůli výzvě. A pořád je to fajn. Čekejte od toho, že se pobavíte a odpočinete si. Trochu mě to připomíná Aristokratku. Je to podobně laděný, byť o něčem jiném.