Reborn přehled
Mysleli si, že je to mrtvé. Mýlili se. Před dvěma lety udeřil v Londýně virus, který zabil tisíce lidí a přeživší zahnal do úkrytů. Leonovi se podařilo přežít a přečkat dvě kruté zimy. Teď ho drží naživu křehká naděje, že mrazivý sníh a led anglického podnebí virus nadobro vymýtily. K Leonovi se donesla zpráva o blížící se záchranné lodi. Nic však není takové, jak se zdá. Virus nezahálel…... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhá kniha série, Reborn, vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Mnozí si pochvalují napětí a akci, ale někteří postrádají hloubku a překvapení, které přinesl první díl. Čtenáři si všimnou, že příběh se soustředí na přežívání postav v postapokalyptickém světě, ale chování některých z nich se zdá být iracionální. Někteří čtenáři se cítí zklamaní z předvídatelnosti a nedostatku originality, zatímco jiní oceňují vývoj postav a napínavé momenty. Celkově kniha udržuje čtivost, ale mnozí doufají, že závěrečný díl přinese větší uspokojení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Reborn mohla líbit?
- Fanoušci postapokalyptických příběhů
- Čtenáři hledající napínavé dobrodružství
- Milovníci sci-fi a fantasy
- Ti, kdo ocení rozvoj postav
- Čtenáři, kteří se nebojí brutálních scén
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Reborn. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 52 komentářůSouvisející novinky - Reborn (1)
Knižní novinky (28. týden)
05.07.2020
„Umřít, protože člověk nic neudělá, se zdálo horší, než umřít kvůli tomu, že něco udělá.“
„Tak šílené to tam venku je, když je kulka do hlavy tou „lepší“ možností.“
všech 4 citátů najdete u autoraKniha Reborn v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 221x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 262x |
| v Chystám se číst | 75x |
| v Chci si koupit | 20x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
nebezpečný virusAlex Scarrow také napsal(a)
| 2019 | Remade |
| 2011 | Jezdci časem |
| 2020 | Reborn |
| 2021 | Rebuilt |
| 2010 | Tisíc sluncí |

84 %
79 %

Reborn
Stejně jako první díl i Reborn je neskutečně čtivý. Opět tu máme krátké kapitoly a vidíme i to, co se dělo s otcem Leona. Závěr prvního dílu vyvolává otázku, zdali se ti, kteří zemřeli, mohou nějakým způsobem vrátit. Alespoň mě to celou dobu vrtalo hlavou. A pořád jsem přemýšlela, co vlastně virus chce. Vybudovat nový svět z lidí, kteří jsou "hodni"?
Bála jsem se, že Reborn bude až moc přehnaný, šílený, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená a celý ten nápad s inteligentním virem se mi vážně líbí. Jen ty části s otcem Leona mě až tolik neoslovily, i když své místo tu rozhodně měly.