Nezabudnem na lásku přehled
Ravenswood série
1. díl >
Kráľovná historickej romance Mary Baloghová má na svojom konte už vyše sto kníh a na radosť svojich nespočetných fanúšikov neprestáva tvoriť ani v súčasnosti. Veľkú obľubu si získala i jej najnovšia regentská séria Ravenswood, ktorej prvú časť s názvom Nezabudnem na lásku teraz ponúkame slovenským čitateľom. Devlin Ware, syn charizmatického grófa Caleba Wara, si v detstve a ranej mladosti myslel, že jeho rodina stelesňuje všetko, čo je na svete správne a dobré. Jeho rodičia boli k sebe i k druhým ľuďom vždy milí, láskaví a delili sa o krásu svojho veľkolepého vidieckeho sídla Ravenswood, kde usporadúvali bohaté hostiny a zábavy pre všetkých v okolí. Keď mal však Devlin dvadsaťdva rokov, zistil, že jeho svet je len ilúziou, a keď verejne vyzval otca, aby sa priznal k nevere, označili ho za zradcu a poslali preč z domu. A tak sa rozhodol vstúpiť do armády a bojovať proti Napoleonovi. Celých šesť rokov sa neobzeral späť, ibaže teraz je otec mŕtvy a jeho zavolali na panstvo Ravenswood ako dediča obrovského majetku a grófskeho titulu. V týchto ťažkých chvíľach mu podá pomocnú ruku Gwyneth Rhysová – žena, ktorú kedysi ľúbil a potom stratil - a vďaka nej sa mu postupne podarí dať dokopy rozbitú rodinu. Devlin zúfalo potrebuje Gwynethinu vernosť, trpezlivosť a náklonnosť. Je však jeho srdce zatvrdnuté vojnou schopné opätovať jej lásku?... celý text
Originální název: Remember Love, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezabudnem na lásku. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
Související novinky - Nezabudnem na lásku (0)
Kniha Nezabudnem na lásku v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 6x |
| v Mé knihovně | 39x |
| v Chystám se číst | 10x |
| v Chci si koupit | 5x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Mary Balogh také napsal(a)
| 2010 | Nečekaná svatba |
| 2011 | Utajený poměr |
| 2010 | Vášnivé námluvy |
| 2005 | Čary lásky |
| 2010 | Vše končí láskou |

84 %
70 %
58 %

príbeh mi prišiel, ako keby ho písal niekto iný a nie táto autorka
veľmi veľa opisov, ako keby rozprávanie niekoho, kde sa práve nachádza, kto sa tam nachádza, spomínanie veľa osôb, ktoré som aj tak neskôr nevedela zaradiť, no proste, začiatok bol veľmi divný
polovica knihy sa odohráva pred celým incidentom, proste niečo ako "ticho pred búrkou" a druhá polovica je obdobie po 6 rokoch, kedy sa hlavný hrdina vracia domov, už ako dedič panstva a je z neho úplne iný človek, nevie, ako sa chovať k súrodencom, k matke, nevie, ako sa k nemu bude správať jeho rodina a obyvatelia panstva
dvorenie a celkový vzťah hlavných hrdinov bolo veľmi rýchle, ako keby sa rozhodli po dvoch dňoch a Devlin sa správal vyslovene chladne, na lásku už neveril, všetko bral ako pretvárku
no celkovo to bolo milé, dúfam, že preložia aj ostatných členov rodiny, ktorí boli tým incidentom "postihnutí"