Půlnoční hostina přehled

Lucy Foley

Luxusní hotel Rezidence situovaný v idylické části anglického venkova právě otvírá a na ničem se v něm nešetří. Nekonečný bazén láká třpytivou hladinou, v domcích u moře i v lesních chatkách jsou pro hosty přichystány na míru vybrané léčivé kameny, koktejl s CBD olejem teče proudem a všichni na sobě mají lněné oblečení. Pod žhavým sluncem vrcholícího léta se však vznáší temnota. Nikdo není tím, za koho se vydává, a každý má nějaké tajemství… Jen kousek od dokonale udržovaného hotelového areálu se rozprostírá prastarý les opředený legendami. V neděli ráno o zahajovacím víkendu je na místo přivolána místní policie. S hosty není něco v pořádku, hotel zachvátil požár a nedaleko bylo nalezeno tělo. Celé to ale začalo před patnácti lety jedním utajeným zločinem. Temná minulost zastíní lesk večírku a vše končí vraždou při půlnoční hostině.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2025 , Vendeta
Originální název: The Midnight Feast, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční hostina. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

MiskaMa
23.11.2025

Nová knížka od Lucy Foley mě příjemně překvapila. Autorka zvolila stejný koncept jako u předchozích knih, současnost se prolíná s minulostí, příběh vypráví více osob a každá z nich má navíc nějaké svoje temné tajemství.

Knížka byla čtivá a napínavá, líbila se mi o dost více, než Apartmán v Paříži a skoro úplně stejně jako Štvanice nebo Seznam hostů. 5*

všech 2 komentářů

Související novinky - Půlnoční hostina (2)

Období trnů, Porušený slib a další knižní novinky (43. týden)

19.10.2025

Čas vos, Dcera někdejších světů a další knižní novinky (19. týden)

04.05.2025

Kniha Půlnoční hostina v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně52x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi