Psí tinder přehled

Psí tinder
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405915/bmid_psi-tinder-lWe-405915.jpg 4 42 42

Příhody buldočka Evžena a jeho atraktivní lidské paničky. Jako nerozlučná dvojice se spolu vydávají do restaurací, na výstavy, na výlety, do posilovny a každý den do práce. Přičemž se zaměřují (oba) na vyhlížení muže, který by jim (oběma) vyhovoval. Veselé vyprávění o hledání muže snů z pohledu lehce náročného psa.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psí tinder. Přihlašte se a napište ho.

ondras666
23.02.2025 5 z 5

Žádné náročné čtení, kniha plná zábavných postřehů z pohledu malého psa. Já se hodně bavil.

Booky84
29.05.2023 5 z 5

Milé, pohodové, lehce vtipné i místy ironické čtení. Evžen je prostě boží vypravěč a psí parťák do nepohody. Knihu jsem si dávkovala a vždy přečetla pouze jeden příběh za den, ale pokaždé jsem se na něj těšila a byla zvědavá, co se bude dít.

katerina5544
29.04.2023 3 z 5

Jako odpocinkove, nenarocne cteni fajn, ale ....
- nenutilo mě to číst a číst (příběhy je lepší kouskovat, aby to nebylo moc na jedno brdo)
- psí postřehy super, ale vyloženě jsem se nesmála což nechápu, tento typ knih miluju,ale tady něco prostě chybělo. Škoda.

Knižní novinky (12. týden)

18.03.2019

Kniha Psí tinder v seznamech

v Mé knihovně46x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2019  80%Psí tinder
2019  67%Farská kuchařka