Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka přehled
"Vydejte se na fascinující cestu pasivního investování!" Úspěšně investují jen experti, kteří detailně sledují finanční zprávy a mají připraveny hezké sumy… Akorát že to není pravda! Jakub Dvořák, autor blogu a podcastu Rozbité prasátko, vás ve své knize provede problematikou časem ověřeného přístupu pasivního investování. Pochopíte, proč byste se neměli investování bát, jak díky trpělivosti znásobíte své peníze a jak si můžete vytvořit a spravovat své portfolio. Vydejte se na cestu indexových fondů, kupte si své první ETF a sledujte, jak vaše bohatství roste!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 16 komentářůSouvisející novinky - Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka (1)
10 nejprodávanějších eknih (leden)
15.02.2023
Kniha Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 23x |
| v Přečtených | 120x |
| ve Čtenářské výzvě | 8x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 72x |
| v Chystám se číst | 96x |
| v Chci si koupit | 51x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jakub Dvořák napsal(a)
| 2022 | Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka |

89 %
79 %
Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka
Na rozšíření finanční gramotnosti není nikdy pozdě. Průvodce pro pasivní investování je opravdu výborným odrazovým můstkem do problematiky ETF fondů a pasivního investování. Kniha je napsána poutavě a srozumitelně i pro laiky a jako součást do sady osobního růstu ji mohu s klidem doporučit. Kdo chce jít v problematice ještě více do hloubky, může pokračovat na autorově blogu. Mě osobně téma docela nakoplo a mrzet mě může pouze to, že pro plnohodnotné investování si budu muset nejdřív pořídit elixír mládí.