Profesorka přehled
Eve má pekný život. Každý deň vstane, dostane bozk od manžela Natea a odchádza do práce na miestnu strednú školu, kde učí matematiku. Všetko je tak, ako má byť. Až na to, že... Minulý rok casehamskou strednou školou otriasol škandál. Hovorilo sa o afére medzi učiteľom a študentkou menom Addie. Eve však vie, že za týmito škaredými klebetami sa ukrýva oveľa viac, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Addie nemožno veriť. Klame. Ubližuje ľuďom. Ničí životy druhým. Aspoň to všetci tvrdia. Nikto však nepozná skutočnú Addie. Nikto nevie tie tajomstvá, ktoré by ju mohli zničiť. A Addie urobí všetko pre to, aby to tak zostalo. Autorka bestsellerov New York Times Freida McFadden nám prináša príbeh plný zvrátených tajomstiev a dlho očakávanej pomsty. Máte sa na čo tešiť.... celý text
Originální název: The Teacher, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Profesorka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 25 komentářůSouvisející novinky - Profesorka (1)
Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)
19.05.2024
Kniha Profesorka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 128x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 9x |
| v Mé knihovně | 123x |
| v Chystám se číst | 204x |
| v Chci si koupit | 111x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Freida McFadden také napsal(a)
| 2023 | Pomocnice |
| 2024 | Za zamčenými dveřmi |
| 2024 | Tajemství pomocnice |
| 2025 | Žádné lži |
| 2025 | Pomocnice odvedle |

88 %
40 %
78 %

'Možno ste poznali dievčinu pod menom Annabel Lee, čo mala túžbu len jedinú-aby sme za láskou šli.'
F-R-E-I-D-A, F-R-E-I-D-A, čo mi to robíš???
S rukou na srdci
a úprimnosťou v ňom,
prehlasujem k nebi,
že si Freida naším darom.
Tvoje knihy sú ako drogy,
hltáme ich vo dne v noci.
Iba trošku mi preplo :D Za mňa zatiaľ najlepšia kniha od Freidy!
PS: Freida je skrátka mojou novou závislosťou :D
PS1: Niektorí, ktorí máte nezrovnalosti s Jayom, tak toto 'oslovenie' sa používa v mnohých knihách / sériách (new adult) zo školského prostredia v Amerike, kde sú hlavní hrdinovia športovci.
A ešte niečo: Prečo sa nepozastavíte aj nad Kenzie ako nad Jayom ako 'divnou vecou'?
PS2: A určite nesúhlasím, že Freida má 'pomalé' začiatky, pretože v jej knihách sa prvýkrát zastavujem až na cca 90-tej strane, ale nie vinnou knihy.
'Tvoje oči sú hnedé ako čerstvo spadnuté jesenné lístie.
V hmlistej noci túžim po tvojom objatí. Vidím ťa každý deň, no keď nemôžem byť s tebou, túžim byť v tvojom náručí.
Moja láska k tebe je ako čierna diera.
Je taká hlboká a ja len padám a padám.'
'Život ma takmer minul, potom mi ona mladá a živá, s hladkými rukami a ružovými lícami ukázala seba samého.
Vzala mi dych, perami červenými ako čerešne znovu mi dala život.'