Italský hřích přehled

Mon CouCou

Přitažlivost mafie? série

< 4. díl

Cennosti. Šperky. Diamanty. Luxusní vozy. To je moje! Jednoho dne jsme dostali do hledačku sbírku veteránů. A prý toho má ten mafián víc. Chci to! Jsem zatraceně dobrá zlodějka. A společně s mým gangem zvládneme ukrást všechno. Alespoň takto jsem dlouho vnímala svoji roli v týmu. Při obhlídce menší akce, než vlezeme k tomu prachatému Cortadovi, jsem se ale vloupala tam, kam jsem asi neměla. Uslyšela jsem nebezpečné vrčení a pak už jen povel: "Výbuch!" Všechno se posralo. Nenávidím ho! Autorka se vzdává honoráře ve prospěch dětských domovů a opuštěných zvířat.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italský hřích. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

EvikU.
20.09.2025

Co mi na této sérii vyhovuje, že mi autorka hlavní hrdiny dostane do hlavy a i po delší době od přečtení třetího dílu, postavy poznávám.

Poslední díl byla pohádka O popelce a to doslova, přestože nešlo o princeznu a ani o střevíček, ale o conversku. Domerico a Gis jsem si užívala. Každý mafián je nebezpečný dokud si ho nenajde ta pravá. Pak se z vlka stává beránek a snesl by své milující přítelkyni modré z nebe.

Po třetím dílu, který mě emočně vyždímal, jsem si musela dát pauzu. V této rovině se nemusíte bát. Ano také tam přijde poměrně dramatický zvrat, ale jen jeden nebo alespoň jen jeden, který vás emočně zasáhne. Jinak vás nechá autorka oddechnout a užijete si vrchovatě lásky a erotiky hlavně v druhé polovině.

Autorka ji má nádherně napsanou, to se musí nechat. Miluju jejich pošťuchování při tom, cítím jiskření mezi nimi a věřím jim každý orgasmus. Ale zase jako v prvním dílu ho bylo až moc. Když pak mám pocit, že s hlavními hrdiny jenom šukám a nic jiného se neděje, přestává mě to bavit. Aneb mezi sex potřebuji jiný děj.

Ukazuje tu, že i mafiánské prostředí si hýčká svou rodinu. Není nic víc a nic důležitějšího než rodina. Celou sérii doporučuji.

všech 18 komentářů

Související novinky - Italský hřích (0)

Kniha Italský hřích v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně105x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi