Kožené srdce přehled
Naše Mesto série
Detektív Oto Hanzel pochoval manželku a syn sa mu pred piatimi rokmi bez stopy stratil. So stratou dvoch najmilovanejších ľudí sa ťažko vyrovnával, no Krauz s kolegami z kancelárie stoštyridsaťjeden mu zachránili život a všetko nasvedčovalo tomu, že Oto už bude v poriadku. Lenže ako to už v živote býva, zdanie občas klame. Hanzelov syn sa nečakane vrátil domov a namiesto radosti prišli problémy – v podobe obrovského revolvera za pásom a neustálych klamstiev o tom, kde vlastne celý ten čas bol. Krauz a Chosé otcovi sľúbia, že mladého Ota postrážia a pomôžu mu. Vôbec netušia, do čoho sa kolegov syn zase zaplietol. Burger s Hanzelom majú plné ruky práce s vraždou vysokopostaveného štátneho úradníka a vyšetrujú tak obetavo, že obaja skončia v nemocnici vo veľmi vážnom stave. Ani Krauz a Chosé nemajú pri sledovaní mladého Ota veľa šťastia a musia hľadieť do očí smrti, ktorá je jednou z najbolestivejších. Skutočnosť, že pritom rozpletú rodinné tajomstvo staré vyše polstoročia ich vôbec neteší. Všetci sa nakoniec stretnú v jednej nemocnici, ale či aj všetci prežijú, nevedia ani lekári.... celý text
Originální název: Kožené srdce, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Kožené srdce" od Dominika Dána zaujala čtenáře svými napínavými příběhy a humorem. V příběhu se prolínají dvě vyšetřovací linie, které přinášejí zajímavé zápletky. Čtenáři oceňují autorovu schopnost vytvářet realistické postavy a jejich vzájemné interakce. Mnozí se shodují, že Dánova díla jsou vždy kvalitní a zábavná, a těší se na další pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Kožené srdce mohla líbit?
- Fanoušci detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi humor v literatuře
- Milovníci napínavých zápletek
- Ti, kdo sledují Dánovu sérii pravidelně
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kožené srdce. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 78 komentářůSouvisející novinky - Kožené srdce (1)
Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)
19.02.2023
Kniha Kožené srdce v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 577x |
| ve Čtenářské výzvě | 51x |
| v Doporučených | 24x |
| v Mé knihovně | 240x |
| v Chystám se číst | 76x |
| v Chci si koupit | 13x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Dominik Dán také napsal(a)
| 2016 | Smrť na druhom brehu |
| 2007 | Cela číslo 17 |
| 2005 | Popol všetkých zarovná |
| 2012 | Uzol |
| 2013 | Básnik |

94 %
70 %

Developer svině na devět , tak tohle mě upřímně rozesmálo, humor v tomto dílu opět nechybí i když se řeší vražda pedofila, vysokého státního úředníka, tajemná minulost lékaře, bývalého příslušníka SS a minulost Hanzalova syna, který se po letech vrátil do rodného hnízda. Tenhle díl měl spád a nebyl vůbec špatný, poslechnuto jako audio kniha.