Knieža Smrť přehled
Naše Mesto série
Oddelenie vrážd a smrť sú ako zamilovaná dvojica v parku, kráčajú vedno ruka v ruke vedľa seba a tvoria neoddeliteľnú jednotu. Zvykli si na seba, naučili sa rešpektovať jeden druhého a báť sa. Aj detektívi z oddelenia vrážd sa boja smrti a hoci si s ňou tykajú, jej návšteva ich dnes naozaj vyviedla z miery. Prišla a vzala si človeka až príliš blízkeho. A o dva dni prišla opäť, ale tentokrát to už nebolo osobné, bola to iba obyčajná práca. Manželka stavebného podnikateľa našla svojho manžela na chate s rozsekanou hlavou a prepichnutým hrudníkom. Dvojica nerozlučných detektívov z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé musia zistiť, kto a prečo to urobil. Dvě verze obálky.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší zábavné a napínavé čtení. Čtenáři oceňují vtipné dialogy a policejní žargon. Příběh se soustředí na vyšetřování vražd a osobní životy detektivů. Mnozí čtenáři si pochvalují autorův styl a schopnost udržet pozornost až do konce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Knieža Smrť mohla líbit?
- Fanoušci detektivních románů
- Čtenáři, kteří mají rádi humor v příbězích
- Milovníci příběhů s překvapivými zápletkami
- Ti, kdo hledají oddechové čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knieža Smrť. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 75 komentářůSouvisející novinky - Knieža Smrť (0)
Kniha Knieža Smrť v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 558x |
| ve Čtenářské výzvě | 22x |
| v Doporučených | 22x |
| v Mé knihovně | 210x |
| v Chystám se číst | 58x |
| v Chci si koupit | 12x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
drogy vraždy detektivní a krimi romány slovenská literatura slovenské detektivky a krimiDominik Dán také napsal(a)
| 2016 | Smrť na druhom brehu |
| 2007 | Cela číslo 17 |
| 2005 | Popol všetkých zarovná |
| 2012 | Uzol |
| 2013 | Básnik |

89 %

Dramatický díl. Detektivové stárnou, Kraus by měl jít k očaři, jeho parťák se chce ženit a Burgera mají zase ve špitálu... Dcerky odrůstají a můžou s nimi být starosti. K tomu zapeklitá vražda, je to opět čtivý díl, který nevybočuje z řady. Baví mě, vím, co můžu čekat a tak to taky je.