Pohřbená pravda přehled
Případy Kim Stoneové série
Šestý temný detektivní příběh z pera Angely Marsonsové, jejíž prvotina Němý křik, úvodní díl série, se v angličtině prodala už v milionu výtisků. Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu leží víc a že nezemřeli přirozenou smrtí. Kim stojí před nelehkým případem. A taky nelehkou situací - jak se obejde bez svého týmu, ale také jak se její tým obejde bez ní. Protože pravdu, až doteď pohřbenou a právě vykopanou, už nelze skrýt... celý text
Originální název: Dead Souls, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Pohřbená pravda" přináší napínavý příběh, který se točí kolem vyšetřování násilných činů. Inspektorka Kim Stoneová se ocitá v neobvyklé situaci, kdy musí spolupracovat se svým bývalým kolegou. Tato změna dynamiky přináší nové výzvy a komplikace. Příběh se dotýká závažných témat, jako je rasismus, a autorka je zpracovává s důvtipem a citlivostí. Čtenáři oceňují čtivost a propracovanost děje, který se postupně vyjasňuje a spojuje různé zápletky. Kniha je opět skvělým přírůstkem do série a fanoušci se těší na další pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Pohřbená pravda mohla líbit?
- Fanoušci detektivních románů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci silných ženských postav
- Ti, kdo se zajímají o aktuální společenská témata
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbená pravda. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 394 komentářůSouvisející novinky - Pohřbená pravda (3)
Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové
10.12.2024
Knižní novinky (42. týden)
14.10.2019
Knižní novinky (50. týden)
10.12.2018
„Člověk spáchá zločin, vy ho chytíte, zavřete ho. Práce hotová, jednoduché. Ale jak zavřete nenávist?“
Kniha Pohřbená pravda v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 17x |
| v Přečtených | 2 363x |
| ve Čtenářské výzvě | 75x |
| v Doporučených | 121x |
| v Mé knihovně | 729x |
| v Chystám se číst | 357x |
| v Chci si koupit | 91x |
| v dalších seznamech | 17x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Angela Marsons také napsal(a)
| 2016 | Němý křik |
| 2017 | Tichá modlitba |
| 2016 | Ďábelské hry |
| 2017 | Otevřený hrob |
| 2019 | Skryté karty |

88 %
78 %
40 %

(SPOILER) Nejvíc mě bavila poslední čtvrtina. Začátek byl pomalý, neustálé hádky otravné. A nejvíc stupidní mi přišlo když se Stacey vydala ven pro notebook. Jako, kdyby to byla nějaká paňmáma z domácnosti, tak by se nad tím ještě daly přivřít oči. Ale policistka. No alespoň se to pak rozjelo.