Případ unesených dívek přehled

Případ unesených dívek
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/555362/bmid_pripad-unesenych-divek.jpg 4 72 72

Steinbeck a Reed série

1. díl

Tři dívky vešly do lesa, ale vrátila se jen jedna. V roce 1980 otřáslo malým městem zmizení tří dívek, které se vydaly k vodě přes místní les. Když se jedna z nich vrátila, byla bosá a otřesená, nedokázala o tom, co se stalo, říct jediné slovo. Případ se nikdy nevyřešil. O čtyřicet let později je v lese nalezena žena pohřbená zaživa. Její tělo ukrývá jedinou stopu – starý náhrdelník, který kdysi patřil jedné z pohřešovaných dívek. Vyšetřovatelka Van Reedová, která sama utíká před svou vlastní minulostí, je povolána k případu. Jak se noří do hlubin dávno zapomenutého případu, musí čelit nejen děsivým odhalením, ale i nebezpečí, které na ni číhá. Co se tehdy v roce 1980 skutečně stalo? Proč se vrátila jen jedna? A jaké zlo stále čeká na odplatu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , George Publishing

The Taken Ones, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ unesených dívek. Přihlašte se a napište ho.

Renca.ch
včera 5 z 5

Kniha má rozporuplné recenze, za mně se kniha dobře četla, zajímavě zpracovaná. Souhlasím s předchozími komentáři, že se vlastně jednalo o 3 příběhy, místy děj překombinovaný a neuvěřitelný. Hlavní hrdinové sympaťáci,ale vrah nebyl žaďný "wow" efekt. Kniha mě bavila a klidně bych si přečetla další příběh ze série.

astra3
včera 5 z 5

Zajímavý začátek nové série.

zuzi1162
13.06.2025 5 z 5

Tak toto se mi líbilo hodně, už vyhlížím další díl

Kniha Případ unesených dívek v seznamech

v Mé knihovně87x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Jess Lourey
americká, 1970