Princ a drak přehled

Martina Boučková

Bylo jednou jedno království, které trápil zlý drak. Král poručil princi, aby draka zabil. Když však princ přijel k dračí sluji, draka zabít nedokázal. Nebylo to tím, že by se ho bál. Kdepak! Stalo se něco docela jiného. Přečtěte si milý příběh nejen o princi a drakovi, ale i o dalších hrdinech, které vždy něco spojuje. Na konci cesty čeká na prince velký úkol. Podaří se mu zlomit zlé kouzlo?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princ a drak. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Hesonit
29.05.2025

Princ chtěl psa, a aby ho mohl dostat, pošle ho král na draka. Ten je už starý a touží po klidu. Princ to uzná. K drakovi přijde myš. Za myší dorazí kos. Kos je pak svědkem šťastného setkání vnuka a dědečka. Ti jedou na výlet atd. Příběh využívá návaznosti ve stylu „byl jeden domeček“, aby pak pokračoval dalšími a dalšími tématy, střídal prostředí a nakonec se vrátil k princovi.
Je to příběh jako rozmanitá cesta, jako střípky v kaleidoskopu. Občas jím problikne humor, poučení a v závěru jsou i hádanky. Text řeší přímou řeč barevným písmem, čímž knížka na první pohled působí vesele a hlavně usnadňuje orientaci v textu. Nikoho nenechá na pochybách, kdo právě mluví. Navíc je knížka pěkně a hojně ilustrovaná.

Související novinky - Princ a drak (1)

Letní slunovrat, Vládci smrti a další knižní novinky (13. týden)

23.03.2025

Kniha Princ a drak v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: