Překročit hranici přehled

Penelope Ward

Myslela jsem si, že bude peklo trávit léto s Archiem Remingtonem – atraktivním rodinným známým. Ale začali jsme si rozumět. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neopila a nevyklopila mu svou fantazii zahrnující jeho. A pak už jsme nevěděli, jak nepřekročit hranice. Když léto skončilo, vrátila jsem se na vysokou. Znáte rčení: Když si jsou dva lidé souzeni, najdou si k sobě cestu? Řekněme, že se vrátil do mého života způsobem, který bych nikdy nečekala. A tentokrát bylo mé srdce opravdu podrobeno zkoušce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha 2024 , Baronet
Originální název: Toe The Line, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překročit hranici. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Eliska107107
20.07.2025

Začalo to fakt dobře. Napětí, špetka romantiky, a člověk si říká: “Jo, tohle bude ono.” No… jenže ke konci už jsem opravdu trpěla. Ty jejich tanečky kolem sebe se hrozně táhly. Všichni korektní, féroví, nikdo nechce nikomu ublížit, takže co udělají? Jasně – dobrovolně se mučí.
Milují se až za hrob, ale místo aby to řešili jako dospělí, raději si hrají na kamarády. Masochismus v přímém přenosu – už mi to začínalo lézt na nervy.
A pak ta věta:
„Nikdy jsi nedal najevo, že bys se mnou plánoval budoucnost.“
Bože. Chci s tebou dítě, toužím po tobě 12 let… ale nedal jsem nic najevo? To jako vážně? Tohle je u Američanů normální?
Kdyby se míjeli v životě – fajn, to beru. Ale když už konečně můžou být spolu, začnou všechno řešit tak strašně opatrně, až to bolí. Hlavně aby si neublížili… A právě tím si ubližují nejvíc.
Styl psaní hezký, dojemný to asi být mělo – ale mě to fakt nedojalo. Spíš jsem se musela držet, abych tu knihu neodložila s hlasitým povzdechem. Škoda.

všech 27 komentářů

Související novinky - Překročit hranici (2)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

10.09.2024

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha Překročit hranici v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně149x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi