Ozvěny záhrobí přehled
Pozdravy záhrobí série
Krádež vzácného tisku. Únos malého chlapce. Sebevražda mladé dívky. Zdánlivě nesouvisející případy, v nichž vyšetřovatel pojistných událostí Benedikt Klausner rozpoznává zásah nadpřirozena. Mrtvých přibývá a do hry vstupuje nekromantův podivný zaměstnavatel. Dokáže Benedikt ochránit svoje nejbližší před vším, k čemu se neodvratně schyluje?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ozvěny záhrobí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 20 komentářůSouvisející novinky - Ozvěny záhrobí (1)
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
„Mít dítě, Benedikte, znamená pro ženu nechat si vyříznout kus vlastního srdce. Bude navždy odtržený od jejího hrudního koše a nebude ho moct skrýt pod svými žebry. To chybějící místo zaplní strach, kterého se nezbaví do konce života. Nikdy nebude stejná jako dřív.“
„„Někdy cítíme vinu i za něco, za co nemůžeme,“ řekla. „Nebo za něco, co se teprve chystáme udělat.““
Kniha Ozvěny záhrobí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 84x |
| ve Čtenářské výzvě | 6x |
| v Doporučených | 9x |
| v Mé knihovně | 74x |
| v Chystám se číst | 30x |
| v Chci si koupit | 12x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
detektivní a krimi romány tajemství horory paranormální jevy démoni duchové a přízraky nekromancie pojištění nadpřirozené schopnosti české horory pojišťovnictvíVeronika Fiedlerová také napsal(a)
| 2021 | Pozdravy záhrobí |
| 2022 | Ozvěny záhrobí |
| 2023 | Pomiluj smrt |
| 2024 | Steny záhrobí |
| 2025 | Daleké království |

85 %
71 %

Jen upozornění, pokud jste ještě nečetli první díl Pozdravy záhrobí, tak dál raději nečtěte, recenze obsahuje spoilery z prvního dílu.
Druhý díl této duchařské trilogie nás zavede nejen na hrad, kde Benedikt řeší krádež vzácného tisku, ale třeba také na vlakové nádraží, kde vyšetřuje sebevraždu mladé dívky.
V jeho osobním životě se také udála spousta změn. Zuzana se připravuje na příchod potomka a to s sebou nese spoustu nepříjemných změn, jelikož dítě nekromanta, jak se zdá, není úplně obyčejné dítě a Zuzana se bude muset spoustu věcí naučit.
Připomíná se nám zde opět i příběh Mlynáře, s kterým souvisí jedna z dějových linek. A také Rudi o sobě dá vědět :-) Dozvíme se další střípky z Benediktovy minulosti nejen té rodinné, ale také té z ústavu. To se mi líbilo opravdu moc, jelikož jsme se dozvěděli velmi zajímavé informace také o Ester :-)
Ve druhém díle se celkově událo pár velmi překvapivých zvratů, bylo tam také napětí, super zápletka, hodně zajímavé případy z pojišťovny, plné jak jinak než nadpřirozena, a já se neskutečně těším na díl třetí, který bude doufám geniálním vyvrcholením celé série :-)