Potrhlá dovolená přehled

Jana Jurmanová, Dagmar Lachmanová, Radmila Tomšů

Karolína je nešťastná. Tři týdny dovolené, naplánované do posledního detailu, jsou v ohrožení. Její muž je odvolán na služební cestu, a ona bude zase sedět doma. Naštěstí má dobré kamarádky, a ty ji ve štychu nenechají. Velká jízda na sever může začít! O zážitky a překvapení nebude nouze, navíc se dámy dozví i něco o sobě. A nejen dámy...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potrhlá dovolená. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

JointlieKat94
16.01.2026

Moje prvotina těchto autorek a musím říct, že velmi povedená! A moc se těším i na knihy o Statku, kde byly autorky ještě 4. Mrzí mě to.

Kniha se mi líbila hned z několika důvodů, ale především proto, že se jednalo o dovolenou kamarádek (omlouvám se, ale jména, profese a partneři se mi trošku pletly) do krásného a milovaného Dánska. Taky jsme si dali takovou cestu autem, no letos to pojedeme už po třetí, a tak jsem ráda zavzpomínala na hezká místa (některá z knihy jsem neviděla, a tak připisuji na seznam). :) líbilo se mi taky to, že jsem se v každé z žen trošku viděla- plánuju dovolenou do nejmenších detailů, zajímám se nejvíc o jídlo a ráda obcházim krámky :) to jsme prostě my ženy! Moc se mi líbilo i to, že si svojí dovolenou udělali i jejich partneři, nejvíc se mi líbil Antonín, to je jasný! :)

Kniha se četla skvěle a mě by jen zajímalo, jak se to dělá? Jak se napíše kniha, kterou píšou tři lidi naráz? A ještě když to takhle funguje?! :)

Moc hezké čtení, děkuji.

všech 12 komentářů

Související novinky - Potrhlá dovolená (1)

Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023

Kniha Potrhlá dovolená v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně61x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi