Viperova cesta přehled
Jamie Begley
Poslední jezdci série
Jsou jako oheň a voda. Čili dokonalý pár!!! Když Winter Simmonsová zjistí, že muž, s nímž poslední dva roky chodila, je ve skutečnosti Viper, prezident Posledních jezdců, nemá v úmyslu zničit si svoji pověst kvůli muži, který zradil její důvěru. Rozhodne se na něj navždy zapomenout a již nikdy se s ním nesetkat. Ale jak se ukáže, on na ni rozhodně zapomenout nechce. A už ho nebaví hrát si na gentlemana, který s ní bude zacházet v rukavičkách. Loker James alias Viper, odhodlaný najít vraha svého bratra, před Winter tají svou pravou identitu. Když pravda vyjde najevo, je odhodlán přimět ji, aby poznala skutečného muže, který dokáže ovládat nejen skupinu nebezpečných motorkářů, ale i ji – ženu, jejíž život je jako z učebnice. Ale neříká se, že protiklady se přitahují?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Viperova cesta. Přihlašte se a napište ho.
Viperova cesta pro mě byla celkem hrbolatá.
Přesto ,že mě dala vše co v knihách upřednostňují jako jsou dva protiklady v podobě hlavních hrdinů tak i drsný život motorkářů až bych je nazvala taková swingers parta tak i příjemná dávka sexu, napětí a vzplanutí. Ale jako celek jsem byla až přesycená všemožnýma událostma.
Ne že by se mně to nelíbilo ale v tomto příběhu by pro mě míň znamenalo víc.
Nevím nevím, ale jdu proti proudu a i když byl tento díl skvělí, musím říct, že ten první se mi zdál fakt lepší. Ale Houdini byl vážně super.
Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)
29.09.2024
Kniha Viperova cesta v seznamech
v Mé knihovně | 117x |
Viper se na ni škádlivě usmál. „Jsem tvůj trest."
„Ne, Vipere," opáčila Winter. „Ty jsi moje odměna."
No ocitla jsem se znovu v tomto světě, protože jinak to nešlo prý lepší než první a ano bylo...tady se mi líbilo jak se mu pomalu dostávala pod kůži a stalo se to co by si nikdy netipl.