Porušený slib přehled
Podsvětí Chicaga série
< 5. díl
Ochrání ji, ať se jí to líbí, nebo ne. Riona Griffinová je nádherná, inteligentní a tvrdohlavá žena, odhodlaná zapsat se do rodinné historie i bez muže po svém boku. Když ale přežije nečekaný útok na svou osobu, její rodina si jako jejího bodyguarda najme Raylana Boonea – rančera, vojáka a jižanského chlapce s šarmem, kterého má na rozdávání. Ale Riona ho nesnáší. Myslí si, že nikoho nepotřebuje, ale Raylan ví jistě, že ano, a to právě jeho. Koneckonců ji pronásleduje zabiják, který nikdy nemine cíl. Aby ji udržel v bezpečí, bude Raylan muset v dohledné době zůstat po jejím boku ve dne v noci. Riona si možná myslí, že je to osud horší než smrt, ale jakmile se ocitnou sami na Raylanově rodinném ranči, chemie mezi nimi začne působit – a všechno se změní. Raylan ví, že by se ho Riona mohla naučit milovat, ale nejdřív ji musí udržet naživu. Nájemný vrah ji nedostane bez boje.... celý text
Originální název: Broken Vow, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Porušený slib. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 16 komentářůSouvisející novinky - Porušený slib (1)
Období trnů, Porušený slib a další knižní novinky (43. týden)
19.10.2025
Kniha Porušený slib v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 155x |
| ve Čtenářské výzvě | 7x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 144x |
| v Chystám se číst | 105x |
| v Chci si koupit | 49x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
koně láska erotika americká literatura rodina nájemní vrazi podvody ranč, rančeři Chicago osobní strážci právničkySophie Lark také napsal(a)
| 2023 | Nelítostný princ |

90 %
70 %
30 %
45 %

(SPOILER) Přišlo mi to hodně slabé, jako by to napsal v porovnání s Nessiným příběhem někdo jiný. Zbytečně zdlouhavý příběh bodyguarda-kovboje a emancipované právničky, kterou chce někdo zabít. A on ji má chránit, přičemž ona je chladná a zdánivě bezcitná.
Překvapivě ji vezme k sobě domů na ranč, to by vraha opradu nenapadlo, navíc ji nechá se připojit do jejího emailu. Logicky čekáme, kdy se vrah objeví. A závěrečné ujasňování si o vztahu a práci s bydlením.
Bohužel mi to připadalo hodně naivní, jen občas to trochu zachraňovaly některé vtipné dialogy. Dost zbytečného balastu i sexu. Mafie tu vlastně takřka není, jen rodinné vazby, s nimiž souvisí i zabiják.
A na konci příběh Ryanovi sestry a jejího mladíka, celkem o ničem.