O knize Popel a hvězdami prokletý král

Turnaj Kejari skončil a Oraya zjistila, že celý její život se zakládal na lži. Zůstala jí jediná jistota: nemůže věřit nikomu, obzvlášť ne Raihnovi. Když jí nabídne tajné spojenectví, rozhodne se ho přijmout – jen tak může získat zpět své království a pomstít se. Aby toho však dosáhla, bude muset využít pradávnou sílu spojenou s největším tajemstvím svého otce. Oraya rozplétá pravdu o své minulosti a stojí před zásadním rozhodnutím. Zvolí si moc vykoupenou krví, nebo lásku, která by mohla být její zkázou?

Co říkají o knize uživatelé?

Druhé pokračování série přináší smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří vyzdvihují emocionální hloubku a napínavé zvraty, zatímco jiní kritizují pomalý rozjezd a zdlouhavost. Vztah mezi Orayou a Raihnem je klíčovým prvkem, ale jeho vývoj vyvolává rozporné názory. Někteří čtenáři oceňují akční scény a politické intriky, jiní by uvítali více dynamiky a méně politických pasáží. Celkově se kniha líbí, ale ne všem splnila očekávání, zejména ve srovnání s prvním dílem. Více v komentářích.

Komu by se kniha Popel a hvězdami prokletý král mohla líbit?

• Fanoušci upírské fantasy
  • Čtenáři, kteří mají rádi romantické příběhy
  • Milovníci akcí a napětí
  • Ti, kdo ocení politické intriky v literatuře

Kniha Popel a hvězdami prokletý král v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně418x

"Nebudu ti lhát, má malá zmije. Chystal jsem se tě té noci zabít. Jenže jsem netušil, jak zničující láska naplní mé srdce."

Související novinka - Popel a hvězdami prokletý král

TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih

27.12.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi