Pomocnice přehled

Freida McFadden

Pomocnice série

1. díl >

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku v podkroví. Snažím se nevnímat, jak Nina dělá nepořádek, jen aby se mohla dívat, jak ho uklízím. Jak o vlastní dceři vypráví podivné lži. A jak se její manžel Andrew zdá být den ode dne ztrápenější. Ale když se dívám do jeho krásných očí, je těžké si nepředstavovat, jaké by to bylo žít Ninin život. Winchesterovi nevědí, kdo doopravdy jsem. Nevědí, čeho jsem schopná…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2023 , Kalibr
Originální název: The Housemaid, 2022

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Pomocnice je napínavý psychothriller, který čtenáře okamžitě vtáhne do děje. Od začátku až do konce si udržuje vysoké napětí a překvapivé zvraty. I když se příběh může zdát známý, autorčina schopnost psát čtivě a poutavě dělá z této knihy skvělou volbu pro milovníky žánru. Čtenáři oceňují nejen napínavý děj, ale i zajímavé postavy a promyšlenou strukturu příběhu. Pomocnice je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají zábavné a strhující čtení bez zbytečných komplikací. Více v komentářích.

Komu by se kniha Pomocnice mohla líbit?

• Fanoušci psychologických thrillerů
  • Čtenáři hledající napínavé příběhy
  • Milovníci knih s překvapivými zvraty
  • Ti, kdo ocení čtivý a přístupný styl psaní
  • Čtenáři, kteří si užívají dramatické rodinné příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomocnice. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

bernadeta9876
včera

Čakala som niečo strašne wow, ale veľmi, veľmi podobná kniha tu už bola a dokonca čo sa týka psychológie postáv aj oveľa lepšie spracovaná a uveriteľnejšia.
Keďže som ju čítala skôr ako túto, tak sa, bohužiaľ, žiadne prekvapenie veľkých rozmerov neudialo. Celkom to bolo náhlivé a tie motivácie postáv zmenené v poslednú chvíľu a správni ľudia na správnom mieste práve, keď sú potrební zaváňajú trochu spisovateľskou nekreativitou. Ja som už niečo od tejto autorky čítala a veru som ani vtedy neverila, aj tu sa dialo to isté. Veľký humbuk okolo niečoho, čo nie je až tak originálne ako sa snaží byť.

všech 725 komentářů

Související novinky - Pomocnice (22)

10 nejprodávanějších eknih (leden)

11.02.2026

TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih

27.12.2025

Dávno mrtví, Prokletí a další knižní novinky (50. týden)

07.12.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Když do pekla, tak na pořádném koni.

Kniha Pomocnice v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených4 007x
v Mé knihovně701x
v Chystám se číst1 152x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi