Vysoké okno přehled
Phil Marlowe série
Soukromý detektiv Phil Marlowe řeší další případ. Opět v něm není nouze o bohaté slečny s pochybnou pověstí, pány nevalného charakteru, rodinná tajemství a sarkastický humor trochu protivného Marlowa. Tentokrát si jej najme bohatá pasadenská vdova Elizabeth Bright-Murdocková, aby našel vzácnou rodinnou minci a snachu s podezřelou minulostí, která zmizela a minci si odnesla s sebou. Zprvu neřešitelný případ, kde nic nesouvisí s ničím. Pak se ale Marlowe připlete k několika vraždám, objeví důkazy o únosu a znásilnění a události najednou dostávají rychlý spád.... celý text
Originální název: The High Window, 1942
Co říkají o knize uživatelé?
Phil Marlowe opět okouzluje čtenáře svým jedinečným stylem. Mnozí uživatelé chválí autorovu schopnost kombinovat humor s napětím. Někteří čtenáři si užívají nostalgii spojenou s jeho příběhy. I když se objevují drobné nedostatky, celkový dojem zůstává pozitivní. Marlowe je pro mnohé symbolem klasické detektivky, která nikdy neomrzí. Více v komentářích.
Komu by se kniha Vysoké okno mohla líbit?
- Fanoušci klasických detektivek
- Čtenáři, kteří ocení černý humor
- Milovníci nostalgických příběhů
- Příznivci audioknih
- Ti, kdo hledají kvalitní literaturu
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vysoké okno. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 41 komentářůSouvisející novinky - Vysoké okno (0)
Kniha Vysoké okno v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 397x |
| ve Čtenářské výzvě | 25x |
| v Doporučených | 21x |
| v Mé knihovně | 278x |
| v Chystám se číst | 39x |
| v Chci si koupit | 7x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy detektivní a krimi romány americká literatura detektivní drsná škola soukromý detektivRaymond Chandler také napsal(a)
| 2011 | Hluboký spánek |
| 1967 | 3x Phil Marlowe |
| 1965 | Dáma v jezeře |
| 1976 | Poslední útočiště |
| 2011 | Sbohem buď, lásko má |

84 %
74 %

S Philem vždycky ráda trávím čas. Tentokrát dokonce mluvil hlasem Petra Lněničky.
Samozřejmě byl zase cynický, znuděný a občas opilý, ale kromě toho k němu patří i silný smysl pro spravedlnost.