Pavučina lstí přehled
Meg Williamsová. Maggie Littletonová. Melody Wildeová. Různá jména pro stejnou ženu. V jedné chvíli zmizí, aby se vynořila jako někdo jiný. Studentka. Životní koučka. Realitní agentka. Objeví se vedle vás a bude vám říkat přesně to, co potřebujete slyšet, a než se nadějete, nejspíš vás připraví o vše. Kat Robertsová už deset let čeká na návrat ženy, která jí obrátila život vzhůru nohama. A teď když se tak stalo, je Kat odhodlaná být tou, kdo o ní zjistí pravdu. Jak se však obě sbližují, začínají se hroutit Katiny dlouholeté domněnky a musí se ptát, kdo je Meginým skutečným cílem. Mistrné lži se noří hluboko do psychiky dvou žen a jejich posedlosti najít spravedlnost a změnit svůj osud.... celý text
Originální název: The Lies I Tell, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavučina lstí. Přihlašte se a napište ho.

Napínavé, svižné a promyšlené. Příběh mě chytil hned a bavilo mě sledovat, jak se pomalu odhalují všechny vrstvy lží a pravdy. Silné ženské postavy, dobré tempo a emoce, které nejsou jen na efekt. Četlo se to fakt dobře a i když to není úplně thriller plný krve, psychologicky funguje výborně. Za mě povedené!
Související novinky - Pavučina lstí (2)
Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)
11.02.2024
Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)
15.10.2023
„Jsi silnější, než si myslíš. Tohle zvládneš, a ještě ti to prospěje. A ona to fakt zvládne. Vím jistě, že když je srdce zlomené, znovu se zocelí a bude silnější. Odolnější.“
„Domov mi zmizel toho dne, kdy zemřela máma. A od té doby se honím za přízrakem nějakého pocitu. Hledám reset, který by mému životu vrátil řád. Ale v určitém okamžiku se člověk musí přestat honit za něčím, co neexistuje, a jít dál.“
Kniha Pavučina lstí v seznamech
v Mé knihovně | 102x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Rafinovaná manipulace je hlavní pracovní nástroj hrdinky tohoto románu. A také možností pomsty a vykonání spravedlnosti nad všemi těmi nezvedenými zkorumpovanými bílými muži, jejichž chování je přinejlepším hulvátské nebo lépe řečeno zločinné. Je zde mnoho bystrých psychologických postřehů a morálních úvah, kvůli kterým stojí přečtení této knihy určitě za těch pár hodin života.