Pavučina lstí přehled

Obálka knihy Pavučina lstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529383/bmid_pavucina-lsti-65951c59795e8.jpg 4.5 100 100

Meg Williamsová. Maggie Littletonová. Melody Wildeová. Různá jména pro stejnou ženu. V jedné chvíli zmizí, aby se vynořila jako někdo jiný. Studentka. Životní koučka. Realitní agentka. Objeví se vedle vás a bude vám říkat přesně to, co potřebujete slyšet, a než se nadějete, nejspíš vás připraví o vše. Kat Robertsová už deset let čeká na návrat ženy, která jí obrátila život vzhůru nohama. A teď když se tak stalo, je Kat odhodlaná být tou, kdo o ní zjistí pravdu. Jak se však obě sbližují, začínají se hroutit Katiny dlouholeté domněnky a musí se ptát, kdo je Meginým skutečným cílem. Mistrné lži se noří hluboko do psychiky dvou žen a jejich posedlosti najít spravedlnost a změnit svůj osud.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název: The Lies I Tell, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavučina lstí. Přihlašte se a napište ho.

čef
22.06.2025 4.5 z 5

Rafinovaná manipulace je hlavní pracovní nástroj hrdinky tohoto románu. A také možností pomsty a vykonání spravedlnosti nad všemi těmi nezvedenými zkorumpovanými bílými muži, jejichž chování je přinejlepším hulvátské nebo lépe řečeno zločinné. Je zde mnoho bystrých psychologických postřehů a morálních úvah, kvůli kterým stojí přečtení této knihy určitě za těch pár hodin života.

petunie94
22.05.2025 5 z 5

Knížka mě nadchla. Skvěle se četla a hrozně mě bavila.

Princezna22
04.05.2025 5 z 5

Napínavé, svižné a promyšlené. Příběh mě chytil hned a bavilo mě sledovat, jak se pomalu odhalují všechny vrstvy lží a pravdy. Silné ženské postavy, dobré tempo a emoce, které nejsou jen na efekt. Četlo se to fakt dobře a i když to není úplně thriller plný krve, psychologicky funguje výborně. Za mě povedené!

Související novinky - Pavučina lstí (2)

Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)

11.02.2024

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

Jsi silnější, než si myslíš. Tohle zvládneš, a ještě ti to prospěje. A ona to fakt zvládne. Vím jistě, že když je srdce zlomené, znovu se zocelí a bude silnější. Odolnější.

Domov mi zmizel toho dne, kdy zemřela máma. A od té doby se honím za přízrakem nějakého pocitu. Hledám reset, který by mému životu vrátil řád. Ale v určitém okamžiku se člověk musí přestat honit za něčím, co neexistuje, a jít dál.

Kniha Pavučina lstí v seznamech

v Mé knihovně102x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Julie Clark také napsal(a)

Julie Clark
americká, 1971