On přehled

On
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527689/bmid_on-656f394a4aa89.jpg 5 1017 1017

Him (Baronet) série

1. díl >

Jedno setkání změní vše! Jamie a Ryan bývali nejlepší přátelé. Léto, které spolu strávili na hokejovém táboře, patřilo k nejzábavnějším, jaké kdy zažili. A pak Ryan svého kamaráda bez vysvětlení odstřihl. No a co, že se poslední noc opili a uzavřeli sázku? Nic se přece nestalo, tak proč z toho dělat vědu? Ryan Wesley té hloupé sázky, z níž se stala zkouška jejich přátelství, i po čtyřech letech lituje. Uzavřel ji jenom proto, že byl do Jamieho zamilovaný. Když proti sobě budou jejich univerzitní týmy hrát, má konečně šanci se kamarádovi omluvit. Stačí však jeden jediný pohled na Jamieho a Wes po něm touží víc než kdy dřív. A teď spolu ještě mají trénovat mladé hokejisty. Během šesti týdnů na hokejovém táboře se Jamie o dávném kamarádovi dozví několik věcí a jednu významnou zjistí i sám o sobě.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Him, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
29.09.2024 5 z 5

Skvělá knížka.
Příběh je vyprávěný z pohledu obou hrdinů, přičemž mě se líbily Ryanovi kapitoly. Byl bezprostřední, přímý a vtipný. Jamie byl klid'as a skvěle ho doplňoval.
Kniha je celkem krátká a velmi čtivá.
Ke klukům se rozhodně budu ráda vracet.

Sigurd_Lesandi
22.09.2024 3 z 5

Čekal jsem kýčovitou erotiku a dostlal jsem moc fajn příběh.
Co bych rád na začátku vyzdvihl je celková odlehčenost příběhu. Ne nějakým groteskním způsobem, jak to často u podobných knih bývá, ale celkově stylem, který se k příběhu a oběma postavám skvěle hodil. Oba kluci jsou úžasní, zaručeně si je oblíbíte a budete jim fandit.
Nebudeme si lhát, všichni to čteme hlavně z jednoho důvodu a můžu říct, že ani erotické scény vás rozhodně nezklamou.
Co mi úplně nesedlo, je skokovost příběhu. Hlavně na začátku je to opravdu rychlé – 20 rychle ať známe postavy – 20 stran rychle ať se po letech potkají – 10 stran rychle ať začne tábor – 20 rychle je musíme dát dohromady. No, asi chápete… Přišlo mi to trochu moc, bylo tak vidět, jak rychle se autorky potřebovaly dostat k jádru věci, což sice u takového žánru chápu, ale pár stran navíc by tomu přece neuškodilo.
Celkově se ale jedná o hrozně fajn příběh, který mě bavil a hodlám se hned pustit do druhého dílu.

Lavina
04.09.2024 5 z 5

Kniha se mi moc líbila... úžasná romantika i když mezi chlapy....Byla velmi poučná už jen o obecném životě gayů i o jejich sexuálním životě...mohu jen doporučit 5/5

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019

Kniha On v seznamech