Odvržení: Hororová antologie přehled
Temnota přichází v mnoha podobách. Perfektní antologie pro všechny fanoušky a fanynky hororu přináší nové příběhy autorů a autorek, jako jsou Laird Barron, Ramsey Campbell, Gwendolyn Kiste, Joe R. Lansdale, Lisa Tuttle, Brian Evenson a další!
Literatura světová
Horory
Povídky
Vydáno:
2024
Laser (Laser-books)
Originální název: Isolation: The Horror Anthology, 2022
Originální název: Isolation: The Horror Anthology, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvržení: Hororová antologie. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 11 komentářůSouvisející novinky - Odvržení: Hororová antologie (2)
Temnota přichází v mnoha podobách...
20.12.2024
Lesklá, Bábovky na konci světa a další knižní novinky (49. týden)
01.12.2024
Kniha Odvržení: Hororová antologie v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 29x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Mé knihovně | 46x |
| v Chystám se číst | 55x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Část díla
Čistá krev |
Dítě sněhu 2022 |
Dlouhý nebohý den |
Dopisy mladému psychopatovi |
Druhá šance 2010 |
* antologie také napsal(a)
| 2009 | Thriller |
| 2008 | Tichá hrůza |
| 2020 | Nejkrásnější dárek |
| 2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
| 2015 | Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení |

74 %
92 %

Jednotlivé povídky jsou většinou z roku 2022, a tedy intenzivně vychází z dob omezení při covidu. Jako námět to zní skvěle. A skutečnost, že ne každá povídka řeší téma nákazy nebo zombie apokalypsy, je taky fajn. A jak už to tak bývá, jsou zde dobré kusy, průměrné i naprosté propadáky. Oblíbení autoři, kvůli kterým jsem byla na knížku zvědavá, mě tentokráte docela zklamali, ale jiní pro mě byli novým objevem a příjemným zpestřením. (Viz hodnocení jednotlivých povídek.)
Ovšem kniha jako celek je extrémní průšvih, především po stránce sazby - text je jako doplňovačka náhodných písmen, prostě hrůza, skoro se to nedalo číst. Nemluvě o tom, že medailonky autorů na konci knihy jsou nedoladěné, se skoro nečitelnými jmény a medailonek Gwendolyn Kiste chybí pro jistotu úplně. Ztráta času i peněz.