Odstresujte se - Průvodce k zesílení vlastní osobnosti a naplnění duše mírem přehled
Davidji
Stres je bohužel nepříjemnou součástí běžného života mnohých z nás. Ovlivňuje naše pracovní výkony a zasahuje i do osobních vztahů. Odborník na odbourávání stresu davidji se již desetiletí tomuto tématu věnuje a na konkrétních případech odhaluje řešení, jak se stresu vyhýbat a jak se s ním konečně vypořádat. Nečekejte nudné tabulky či striktní denní harmonogramy, davidji vám svým praktickým a mnohdy i vtipným vyprávěním ukáže cesty, jak si v životě od stresu opravdu ulevit.... celý text
Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2019 , PragmaOriginální název:
Destressifying: The Real-World Guide to Personal Empowerment, Lasting Fulfillment, and Peace of Mind & Fill What is Empty; Empty, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odstresujte se - Průvodce k zesílení vlastní osobnosti a naplnění duše mírem. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Odstresujte se - Průvodce k zesílení vlastní osobnosti a naplnění duše mírem v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
Autorovy knížky
2019 | Odstresujte se - Průvodce k zesílení vlastní osobnosti a naplnění duše mírem |