Nova přehled
Prahne po srdci jedné jediné dívky. Jenže už jí ho kdysi dávno zlomil. Jmenuje se Landon Rhodes. Patří k Odpadlíkům a říkají mu Nova. Je opravdu hříšně svůdný. Čtyřnásobný medailista z X Games. Lamač dívčích srdcí na plný úvazek. Prý mu kdysi jedna dívka ublížila, a proto teď nedá pokoj naprosto žádné sukni. Já jsem ta dívka. Můžou mě klidně nazývat jeho prokletím nebo jak chtějí. On i já však známe pravdu. On je ten, kdo mě tehdy zničil, a já nejsem blázen, abych mu to dovolila znovu.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Příběh Novy, druhého dílu série Odpadlíci, se soustředí na Landona a Rachel. Jejich vztah je plný emocí a napětí, přičemž se snaží vyrovnat s minulostí. Někteří čtenáři oceňují romantiku, jiní však kritizují pomalý spád a nedostatek akce. Hlavní postavy vyvolávají smíšené pocity, přičemž Landon je oblíbený, zatímco Rachel mnohým nesedí. Kniha končí šťastně, ale očekávání na pokračování zůstává vysoké. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nova mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi druhé šance
- Milovníci postav s komplikovanými vztahy
- Ti, kdo ocení emocionální příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nova. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 35 komentářůSouvisející novinky - Nova (1)
Šest sežehlých růží, Nova a další knižní novinky (17. týden)
20.04.2025
„Úspěch nespočívá v tom, nikdy neudělat chyby, ale v tom, nikdy neudělat stejnou podruhé.“
Kniha Nova v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 270x |
| ve Čtenářské výzvě | 11x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 235x |
| v Chystám se číst | 181x |
| v Chci si koupit | 51x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Rebecca Yarros také napsal(a)
| 2024 | Čtvrté křídlo |
| 2024 | Železný plamen |
| 2025 | Onyxová bouře |
| 2024 | Všemi smysly |
| 2024 | Vzhlédnout k nebi |

90 %
79 %

Proboha tak tohle se táhlo... A ne a ne to skončit ... Rebecca asi usnula na vavřínech. Protože tohle byla ukrutná nuda.
A nezachránil to ani zvrat s původem Rachel.