Odkaz lidské pýchy přehled

Radek Sterakdary Starý (p)

Odkaz lidské mysli série

< 3. díl

Třetí a závěrečný díl epické sci-fi série od youtubera Sterakdaryho. Lidstvo prohrálo válku s Gory a ti zničili planetu Zemi. Zemětřesení, toxické výpary a věčná zima vypovídají o jediném – konec lidstva, jak ho známe, nadešel. Poslední arbitr, dokonalá syntetická mysl, se pokouší o zachování skomírající jiskry odkazu lidstva. Co to ale vlastně je? Jsou to lidé, to, co dokázali stvořit, nebo snad život samotný? Velkolepé finále se blíží a vesmír se otřese v samotných základech.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odkaz lidské pýchy. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Bookworm345
23.02.2025

Tak tohle bylo neskutečný. Je na tom vidět, jakou nadzvukovou rychlostí se Sterak zlepšuje ve psaní. Fakt dlouho jsem nečetla knihu, kde by bylo natřískáno tolik emocí, jako u třetího Odkazu. Regulérně se mi chtělo brečet. (A to se mi normálně neděje) A taky tam byly momenty, kde jsem měla husinu a to jsem to četla ve třicetistupňovým vedru na pláži. Zakončení trilogie bylo prostě naprosto geniální. Smekám Sterakovi a těším se na něco dalšího od něj. (Jestli teda má v plánu psát dál)

všech 5 komentářů

Související novinky - Odkaz lidské pýchy (1)

Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)

09.06.2024

Neříkám, že je špatně pomáhat, ale vyřešit problém znamená stát se silnějším. Lepším, o trošku. A když ostatním budeš brát tuhle příležitost, nebudou dost silní, aby se o sebe postarali sami.

Nešlo o to vyřešit všechny problémy najednou, to bylo přesně to, co člověka ničilo. Musel řešit jeden problém za druhým. Tak člověk dokázal překonat nepřekonatelné. Malé krůčky, ale jeden za druhým.

všech 5 citátů najdete u autora

Kniha Odkaz lidské pýchy v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně53x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Radek Starý také napsal(a)

2021  78%Stříbrné město
2021  83%Poslední hvězda