Odkaz lidské pýchy přehled
Odkaz lidské mysli série
< 3. díl
Třetí a závěrečný díl epické sci-fi série od youtubera Sterakdaryho. Lidstvo prohrálo válku s Gory a ti zničili planetu Zemi. Zemětřesení, toxické výpary a věčná zima vypovídají o jediném – konec lidstva, jak ho známe, nadešel. Poslední arbitr, dokonalá syntetická mysl, se pokouší o zachování skomírající jiskry odkazu lidstva. Co to ale vlastně je? Jsou to lidé, to, co dokázali stvořit, nebo snad život samotný? Velkolepé finále se blíží a vesmír se otřese v samotných základech.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odkaz lidské pýchy. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 5 komentářůSouvisející novinky - Odkaz lidské pýchy (1)
Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)
09.06.2024
„Neříkám, že je špatně pomáhat, ale vyřešit problém znamená stát se silnějším. Lepším, o trošku. A když ostatním budeš brát tuhle příležitost, nebudou dost silní, aby se o sebe postarali sami.“
„Nešlo o to vyřešit všechny problémy najednou, to bylo přesně to, co člověka ničilo. Musel řešit jeden problém za druhým. Tak člověk dokázal překonat nepřekonatelné. Malé krůčky, ale jeden za druhým.“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Odkaz lidské pýchy v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 40x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 53x |
| v Chystám se číst | 21x |
| v Chci si koupit | 14x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Radek Starý také napsal(a)
| 2021 | Stříbrné město |
| 2021 | Poslední hvězda |
| 2022 | Odkaz lidské mysli |
| 2022 | Stíny Citadely |
| 2023 | Pád temnoty |

78 %
83 %

Tak tohle bylo neskutečný. Je na tom vidět, jakou nadzvukovou rychlostí se Sterak zlepšuje ve psaní. Fakt dlouho jsem nečetla knihu, kde by bylo natřískáno tolik emocí, jako u třetího Odkazu. Regulérně se mi chtělo brečet. (A to se mi normálně neděje) A taky tam byly momenty, kde jsem měla husinu a to jsem to četla ve třicetistupňovým vedru na pláži. Zakončení trilogie bylo prostě naprosto geniální. Smekám Sterakovi a těším se na něco dalšího od něj. (Jestli teda má v plánu psát dál)